U bent hier: Home / Joden nóóit bevrijd

Joden nóóit bevrijd

by J.L. de Kreek — last modified 08-03-2018 06:00
Opgeslagen onder:

De Joden zijn nóóit bevrijd na de Tweede Wereldoorlog. Het is de gettomanagers gelukt de Joden op te drijven naar het wereld-getto te Palestina en verzet tegen het Zionisme met geweld, bedrog en dreigen met extremisme de kop in te drukken. De terroristen die de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust geregeld hebben zijn van Zionistische huize. Zij hebben het werk ongezien kunnen doen omdat de media hun bereidwillige handlangers zijn. De Pers in het zogenaamd vrije westen werkt al sinds 1895 doelbewust actief aan het bewerkstelligen van de Endlösung om de Joden ongeveer in de huidige tijd rijp te hebben voor de Holocaust op "de bergen van Israël".

De dweep zieke Thierry Baudet met zijn Latijns, kan dit weten omdat hij historicus is en de bewijzen van bovenstaande komen uit openbare bronnen die voor álle geschiedenisstudenten in de wereld reeds sinds 1922 vrij toegankelijk zijn. De Blauwdruk voor de Holocaust is geschreven door journalist Theodor Herzl. Hij doet zijn ideeën uit de doeken in pamfletten, toneelstukken en dagboeken die lezen als een roman. Meer dan vijfduizend pagina’s makkelijk te begrijpen Duits wat in 1922 reeds in bezit was van de Telegraaf en het Nieuw Israëlitisch Weekblad. 

Waren de uitgevers toen reeds eerlijk geweest over de inhoud van deze dagboeken en het eenvoudige feit dat Zionisme zuiver antisemitisme is, dan was Anne Frank nooit gedeporteerd. Dan was er geen Auschwitz geweest, of Bergen-Belsen. Dan had kamp Vught niet bestaan en was de trein naar Westerbork een retourtje. De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn georganiseerd door de vrienden van Bart Schut, Esther Voet, Leon de Winter, de Telegraaf Media Groep, GeenStijl, Geert Wilders en Lodewijk Asscher. Vandaag is GeenStijl betrokken bij misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten. De feiten zijn nog niet vervolgd omdat de Rechtspraak wordt bedreigd met terreur door de vrienden van GeenStijl om handen van zaken af te trekken.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus