U bent hier: Home / Oorlogsverklaring aan Joden

Oorlogsverklaring aan Joden

by J.L. de Kreek — last modified 10-03-2018 06:00
Opgeslagen onder:

De Zionisten en hun media hebben de oorlog verklaard aan de Joden. Bestuurders van het Centrum Informatie Documentatie Israël en journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad maken nu al meer dan zeven jaar jacht op personen met Joodse achtergrond die de waarheid en de feiten publiceren over de Zionistische grondslag van de Holocaust. Hidde Jan van Koningsveld van de CIDI-jugend is de laatste antisemiet die Joden dagvaardt omdat ze de waarheid publiceren over de fusie tussen de Zionisten en de antisemieten.

Als kers op de taart bezoekt antisemiet Geert Wilders -die samenwerkend met GeenStijl reeds schuldig is aan verhoogde terreurdreiging en sneuvelen van Nederlandse en NATO militairen- het Nazi-restaurant aan de Amstelveenseweg in Amsterdam waarvan recent de ramen zijn ingegooid.

De antisemitische media doen alsof dit restaurant Joods is terwijl de eigenaar de Israëlische vlag voert en onder Joden algemeen bekend is dat Israël bedoeld is als wereld-getto om de Joden totaal te vernietigen. Israël is opgericht te Basel 1897 met het oorlogsdoel de Endlösung en Holocaust te bewerkstelligen. De Zionisten vertellen dit niemand omdat anders geen enkele ruit van geen enkele Zionistische organisatie heel blijft.

De Zionisten en Geert wilders zijn volgers van de grote organisatoren van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Meeste mensen weten dit niet omdat iedereen extreem wordt bedrogen door de de Zionisten en hun media. Voorts wordt de Rechtspraak door Zionisten bedreigd met terrorisme om handen van zaken af te trekken en jagen Zionisten middels pogroms van Hidde van Koningsveld op personen met Joodse achtergrond om te zwijgen over het voortbouwend anti-Joods terrorisme der Zionisten. De Zionisten hebben nog een Holocaust gepland. Deze moet plaatsvinden op de bergen van Israël. Vandaag worden door Wilders en de Zionisten de voorbereidingen van deze nieuwe massaslachting onder de Joden getroffen net zoals de Zionisten WOII en de Jodenvervolging van 1940-1945 hebben voorbereid.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus