U bent hier: Home / SS = ISIS = Israël = Rothschild

SS = ISIS = Israël = Rothschild

by J.L. de Kreek — last modified 13-03-2018 06:00
Opgeslagen onder:

GeenStijl neemt het op voor zijn vrienden van ISIS. Bij GeenStijl vertelt niemand dat de Telegraaf al sinds 1922 in bezit is van de plannen voor de Holocaust die zijn geschreven in de periode van 1895 tot 1904 door journalist Theodor Herzl die ook de ‘founding father’ is van Israël, en daarover nepnieuws verspreidt. De latere SS is opgericht door Zionist Emile Maurice. De SS ondersteunde de onderneming van de vrienden van de Telegraaf bij en tijdens de bouw van Auschwitz. De locatie van het kamp is reeds in 1933 bepaald door de Zionisten van Betar.

Grote groepen pro-Israël-trollen houden doelbewust de feiten onder de pet waaruit zonneklaar blijkt dat de Zionisten achter de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zitten. Omdat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort en opvallend veel Zionisten niet op kantoor waren toen de bouwwerken werden neergehaald is niet uit te sluiten dat de aanslagen in de VS 11 september 2001 onderdeel zijn van de voortbouwende terroristische agenda van de morele voorbeelden van Geert Wilders, Hidde Jan van Koningsveld, Ronald Eissens en nog meer van die zogenaamde Joden die doolbewust liegen dat zij barsten over Zionisme en Israël en de Holocaust. 

Rotterdam is in 1940 gebombardeerd door het proxy-leger van Israël in oprichting. Hitler, Himmler, Eichmann, Heydrich, Goebbels, Feder, 'und so weiter' werkte voor de Zionisten. De conflicten in Moslimlanden dienen de stichting van het Koninkrijk voor de familie die middels de onderneming Auschwitz in bezit had toen daar Joden zijn vergast. Charlie Hebdo neemt deel aan de bijpassende terroristische organisatie. De Telegraaf Media Groep is ook willens en wetens betrokken bij dit terrorisme. Israël is opgericht te Basel 1897 met het oorlogsdoel de Endlösung en de Holocaust te bewerkstelligen en het Koninkrijk te stichten voor “the Doge” der Zionisten die ook de leider is van het “Syndikat Rothschildsches”. SS is ISIS is Israël is de familie Rothschild.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus