U bent hier: Home / Betrouwbare Zionisten bestaan niet

Betrouwbare Zionisten bestaan niet

by J.L. de Kreek — last modified 14-03-2018 06:00
Opgeslagen onder:

De Zionisten hebben te Basel 29-31 augustus 1897 zonder enig Joods mandaat vereniging Erez Israël opgericht. De naam Israël is door hen gestolen van de Joden, net als andere facetten van de Joodse identiteit. De Zionisten stelde zich tot oorlogsdoel de Endlösung en de Holocaust te bewerkstelligen en werkte voor realisatie symbiotisch samen met antisemieten die zij als hun beste vrienden en trouwste bondgenoten zagen. De Zionisten bedreigen en bedriegen de Rechtspraak terrorisme gerelateerd om bovenstaande feiten te ontkennen. Ook doen de Zionisten aangifte wegens antisemitisme tegen personen met Joodse achtergrond die deze feiten openbaren.

De Joden zijn door de Zionisten vergast. De Zionisten hebben de plannen bedacht en de organisatie verzorgt die één en ander moest realiseren. Voorts zijn de Zionisten na de oorlog verantwoordelijk voor Holocaustbedrog. Amerikaanse Zionisten wisten al in 1900 dat zij zes miljoen Joden in Europa zouden laten Holocausten. De Joden demonstreren al meer dan 125 jaar tegen het Zionisme als antisemitische ideologie die de Joden niks dan ellende levert. Het ging goed met de Joden in West Europa eind 19e eeuw. Het antisemitisme was door de Franse Revolutie en de filosofie van Rousseau welhaast verdampt. Zelfs in Duitsland voor de oorlog was het antisemitisme bijna verdwenen. 

Het antisemitisme in Duitsland kwam plotseling. Als een onaangename verassing. Blijken de Zionisten daaraan al sinds 1890 actief te werken. Blijkt het Zionisme de wereldbeweging te zijn tegen de verdiensten van de Franse Revolutie. Blijkt het Zionisme Rousseau te ontkennen en resolutie afstand te nemen van het ‘contract social’. Zionisme beroept zich op zaakwaarneming zonder voorafgaand verlof. Voorts werken de Zionisten al sinds 1897 doelbewust aan het opwekken van antisemitisme om de Zionistische zaak te bevorderen. De Zionisten zijn een terroristische organisatie. Het oogmerk van de organisatie is een lid van de familie Rothschild bij en tijdens een ritueel gespiegeld aan Ezechiël te Jeruzalem te laten kronen tot Vorst van alle Joden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus