U bent hier: Home / Antisemitisme Lodewijk Asscher

Antisemitisme Lodewijk Asscher

by J.L. de Kreek — last modified 16-03-2018 06:00
Opgeslagen onder:

De familie van het prominente PvdA politicus Lodewijk Asscher was actief betrokken bij de deportatie van Nederlandse Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Lodewijk Asscher is betrokken bij terrorisme en genocide op Semieten in Irak. Lodewijk Asscher beweert dat de Tweet van Nida over het verband tussen Israël en ISIS “antisemitisch is”. Lodewijk Asscher is zelf betrokken bij de oprichting van ISIS. De Nederlandse politiek is betrokken bij de oprichting van ISIS. De SS vroeger tijdens de oorlog is ook opgericht door een Zionist. Lodewijk Asscher is één van de Nederlandse leiders die de bevolking terrorisme gerelateerd bedriegt en macht misbruikt om genocide op Semieten te bewerkstelligen.

Lodewijk Asscher is juist één van de personen die weet of weten kan dat de Zionisten de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust hebben georganiseerd en dat leden van zijn familie in de valse hoedanigheid van bestuurders van de Joodse Raad de Joden hebben geselecteerd die de Nazi-bezetter namens Israël in oprichting moest deporteren naar de kampen in bezit van de aanstaande Vorst van álle Joden. Het deporteren van Joden per trein naar slavenkampen is bedacht door Zionisten. De documenten waarin zij hun plannen uit de doeken doen staan al jaren gewoon op internet voor iedereen te lezen en Lodewijk Asscher blijft doen alsof Israël een te respecteren Staat is en niet is opgericht door Adolf Hitler om de Joden uit te roeien.

Lodewijk Asscher is een mislukking. Zijn werk is antisemitisch en benadeel noet alleen de Joden. Door de betrokkenheid van Lodewijk Asscher bij terrorisme en de oprichting van ISIS beschadigt Lodewijk Asscher doelbewust de veiligheid van de Staat en bondgenoten. Lodewijk Asscher is net als veel Zionisten een strijder in vreemde Zionistische krijgsdienst. Israël heeft de Joden geholocaust. De grote Zionistische leiders schrijven de plannen voor de Holocaust in de periode van 1890 tot 1904, zich zeer wel bewust dat eerst ongeveer veertig jaar later de idealen tot wasdom komen zullen. Het staat allemaal geschreven en gedrukt in de duizenden pagina’s authentieke tekst die de grote  Zionistische leiders hebben achtergelaten en waarvan de Zionisten niet willen dat iedereen de eigen conclusie daaruit trekt!

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus