U bent hier: Home / Waarheid over Geert Wilders

Waarheid over Geert Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 18-03-2018 06:00
Opgeslagen onder:

De waarheid over Geert Wilders is dat hij schuldig is aan het sneuvelen van in ieder geval één Nato-militair en één militair van de Nederlandse defensie. Ook is de waarheid over Geert Wilders dat hij zich schuldig maakt aan het verhogen van terreurdreiging. Geert Wilders heeft twee helden. Dit zijn Theodore Herzl en Ze’ev jabotinsky. Theodore Herzl was journalist die leefde van 1860 tot 1904 en in 1895 de Holocaust heeft bedacht. Ze’ev jabotinsky stierf in 1940 en was tot die tijd de militair leider van Israël in oprichting met het oorlogsdoel de antisemieten de Endlösung laten uitvoeren als opmaat naar de kolonisatie zonder Joods mandaat van Palestina.

Geert Wilders is volger van de grote Zionistische leiders van voor de Tweede Wereldoorlog die verantwoordelijk zijn voor die oorlog en de Holocaust. Door terrorisme gerelateerd bedrog en bedreigen door Zionisten en journalisten van onder andere de Nederlandse Rechtspraak is het nog niet algemeen bekend dat de helden van Geert Wilders de initiators zijn van Hitler en de gaskamers. Geert Wilders heeft met Adolf Eichmann gemeen dat hij jaagt op Semieten en dat hij net als Adolf Eichmann bewonderaar is van Theodor Herzl. De Zionisten en Geert Wilders plaatsen de creatieve breinen van de Holocaust op een voetstuk en doen alsof zij Joden zijn die gerespecteerd worden moeten. 

Geert Wilders heeft veel trouwe vrienden. Bijvoorbeeld bij GeenStijl en de rest van de Telegraaf Media Groep. Blijkt de Telegraaf al in 1922 in bezit te zijn van de plannen voor de Holocaust die zijn geschreven door journalist Theodor Herzl in de vorm van zijn dagboeken. Al die jaren liegt de Telegraaf wat een geweldige man Theodor Herzl is terwijl de Telegraaf al in 1922 weet dat niemand anders dan Theodor Herzl de werelddiscussie over Endlösung heeft aangejaagd en de geestelijk vader is van de deportatie van Joden per veewagons naar slavenkampen want de Joden moesten de trein zelf betalen. Ook de Holocaust is door Herzl bedacht die het 08 juni 1895 in een bericht aan het “Rothschildsches Syndikat” nog "Großer Versöhnungsausklang" noemde. De waarheid over Geert Wilders is dat hij en Adolf Hitler werken voor hetzelfde ideaal. Saillante is dat de Rechtspraak terrorisme gerelateerd wordt bedreigd en bedrogen door de vrienden van GeenStijl om Geert Wilders niet te vervolgen voor zijn aanslag op de beste militair van de Nato en de zoon van de CDS.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus