U bent hier: Home / De ziekte van Bram Bakker

De ziekte van Bram Bakker

by J.L. de Kreek — last modified 21-03-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Psychiater, publicist, ondernemer en hardloper Bram Bakker heeft een MRI-scan laten doen door Prescan® want Bram Bakker is hypochonder. De zieke van Bram Bakker zit tussen zijn oren en wordt steeds erger. Hij deelt zijn aandoening met zijn collega Esther van Fenema die ook psychiater, publicist en aandachtsziek is. De beste psychiater is ook een goede huisarts. Bram Bakker is geen van beide. Bram Bakker is één van de prominente toonzettende artsen die kennelijk doelbewust zwijgt over het ontbreken van een causaal verband tussen AIDS en HIV. Al in 1984 heeft Robert Gallo bewezen in het gerenommeerde Science dat HIV niet de oorzaak is van AIDS. Er bestaat geen bewijs dat AIDS door HIV kan worden veroorzaakt.

Wel bestaat er bewijs gepubliceerd door Robert Gallo in het gerenommeerde tijdschrift Science in 1984 dat AIDS niet kan worden veroorzaakt door HIV. Dit bewijs bestaat uit statistieken die in tabellen zijn afgebeeld in de desbetreffende publicatie en waaruit blijkt dat bij een minderheid van de AIDS patiënten ook HIV gevonden is en dat bij een meerderheid van de patiënten HIV niet de oorzaak van AIDS is. Dat men bij Aids-patiënten HIV vindt is welhaast vanzelfsprekend. Dit wordt correlatie genoemd. HIV kan altijd voorkomen bij mensen bij wie het immuunsysteem op de ene of andere manier is verzwakt of onder druk staat. Ook zwanger vrouwen kunnen HIV besmet raken louter omdat ze zwanger zijn.

Het Hiv-virus wordt door geslachtsgemeenschap of bloed-bloed-contact overgedragen en doet verder niks bij personen die daarmee besmet raken. De eerste AIDS patiënten in de jaren 80 vorige eeuw waren feestbeesten die te veel poppers en antibiotica tegen geslachtsziekten gebruikten en dronken en vol gesnoven van darkroom naar darkroom kropen om zich door de eerste de beste groep Gaylords te laten misbruiken. AIDS is het gevolg van levensstijl waarbij het immuunsysteem raakt verzwakt tot het decompenseert en de patiënt ontvankelijk wordt voor opportunistische aandoeningen. In de begintijd van AIDS kregen Hiv-patiënten AZT voorgeschreven om de verkrijging van AIDS te bevorderen.

AIDS is een verkrijgingssyndroom. HIV is een virus. Het typische aan een virus is dat het niet de oorzaak zijn kan van een syndroom want syndromen hebben complexe oorzaken zonder direct aantoonbare eerste begin. HIV maakt mensen niet ziek. Hiv-anti-lichamen die door Hiv-tests worden gemeten bewijzen dat het immuunsysteem goed werkt. Hiv-anti-lichamen worden door het immuunsysteem aangemaakt om Hiv te bestrijden. Als iemand Hiv besmet is dan zijn de Hiv-anti-lichmanen bewijs dat de patiënt op de goede weg is. Net als bij griep. Griep zonder griep-anti-lichamen is dodelijk.

Dr. Juliane Sacher is een Duitse huisarts die de methode heeft ontwikkeld in verband met Hiv en Aids die standaard in Nederland moet worden gehandhaafd om patiënten niet dodelijk ziek te maken met de medicijnen tegen Hiv en de gezondheidszorg niet onnodig op kosten te jagen. Dokter Joep lange die is vermoord bij en tijdens de aanslag op de MH17 leverde Hiv-medicatie in Zuid Afrika en vond zichzelf dan een hele pief, terwijl hij schoon water en goede voeding had moeten brengen om de door hem geconstateerde aandoeningen te verhelpen. Aids wordt veroorzaakt door amateurs als Bram Bakker die de wetenschappelijke literatuur niet lezen of niet kunnen begrijpen of niet zelf nadenken en de hele tijd propaganda maken op Twitter.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus