U bent hier: Home / Zionisme dekmantel Nazi’s

Zionisme dekmantel Nazi’s

by J.L. de Kreek — last modified 25-03-2018 06:00
Opgeslagen onder:

De Nazi’s hebben een zeer intelligente stunt uitgehaald om de Joden te Holocausten en zelf niet op te draaien voor de misdaden. Meeste mensen denken dat de Nazi’s bestaan uit Adolf Hitler en consorten terwijl de groep der Nazi’s groter en ook diverser is. De Nazi’s zijn onder het mom van Zionisme zonder enig Joods mandaat en volledig in strijd met het tot dan geldende ‘contract social’ tussen de Joden en het Avondland, zich sinds 1897 officieel gaan voordoen als belangenbehartigers van de Joden met het oorlogsdoel de antisemitische vrienden en bondgenoten de Endlösung te laten uitvoeren.

Het is allemaal niet zo moeilijk te begrijpen dat de tekens NAZI daadwerkelijk slaan op de fusie tussen de Nationaalsocialisten en de Zionisten. De Partij van de Arbeid opereert -getuige de leiding van Lodewijk Asscher- nog altijd in die geest.

De overgrootvader van Lodewijk Asscher was leider van de deportatie van de Nederlandse Joden, zogenaamd als voorzitter van de Joodse Raad. Veel organisaties die het woord “Joods’ of ‘kosher’ voeren (zoals dat restaurant in Amsterdam waarvan regelmatig de ramen worden ingegooid) zijn dekmantelorganisatie van de nog immer wereldwijd actieve nazi-beweging die is gestart door de ‘founding father’ van de zogenaamd Joodse Staat Israël.

Israël is bedoeld als wereld-getto. Om de Joden finaal uit te roeien bij de volgende Holocaust die de Nazi’s hebben geagendeerd. Nazi-leider Hidde Jan van Koningsveld, de Führer van de CIDI-Jugend, doet verwoede pogingen bij de Rechtspraak om de waarheid van bovenstaande onder de pet te houden. Daarbij laat hij blijken letterlijk maling te hebben aan de Joodse normen en waarden en het niet relevant te vinden dat de Nederlandse Rechtspraak door zijn Zionistische vrienden bij het Meldpunt Discriminatie Internet wordt bedreigd met “dire consequences” en “organizations that will see to it that there are consequences’ om gelijk te krijgen. De VVD, PVV, CDA, CU, SGP, SP, PvdA, GroenLinks, Forum voor Democratie zijn zeer goed bevriend met de Nazi’s, net als de Telegraaf Media Groep en Kustaw Bessems van De Volkskrant.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus