U bent hier: Home / Nazi’s eten koosjer

Nazi’s eten koosjer

by J.L. de Kreek — last modified 26-03-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Professor mr. Herman Loonstein die advocaat is bij Loonstein Advocaten B.V. en voorzitter van Federatief Joods Nederland eet koosjer. Ook was hij voorzitter van het Cheider. Iedereen weet dat Cheider een Joodse scholengemeenschap is waar Joodse kinderen worden opgevoed met de Joodse lepel en de Joodse nap. Deze Joodse kinderen leren van nasi Herman Loonstein dat achter elke boom een antisemiet staat en dat de bewaking, en de sluis met stalen deur en het twee meter hoge stalen hek rondom de school nodig zijn om de Joodse kindertjes te beschermen tegen het direct dreigend gevaar van de Jodenhaat.

Niet vertelt Herman Loonstein dat de muur en bewaking is om de Joodse jeugd te laten wennen aan het Ghetto leven wat Nazi-leider Herman Loonstein voor de Joodse gemeenschap in petto heeft. Professor mr. Herman Loonstein weet als geen ander dat de Zionisten samenwerkend met hun media en de familie Rothschild de grote voortrekkers zijn van de Endlösung en de Holocaust Nazi’s eten koosjer om de familie Rothschild de kans te leveren het reeds lang door deze familie gedroomde Koninkrijk te Palestina te stichten. 

De Zionisten, die zich al in 1890, hebben afgekeerd van het contract sociaal (bestaat niet volgens de Zionistische leider Herzl), zijn de grote leiders die actief de voorbereidingen hebben getroffen voor het werk van Adolf Hitler, Adolf Eichmann, Himmler en Reinhard Heydrich.. Het concentratiekamp Auschwitz is gebouwd door de onderneming van de familie Rothschild. De bruutste moordenaars in dit kamp waren werknemers van deze onderneming, niet de SS.

De SS is opgericht door Zionisten. Ook bij de NSB waren zionisten betrokken, om het groot te maken. De Zionisten zijn nooit ontmaskerd voor hun misdrijven tegen de Joden en de mensheid. De Zionisten zijn genocidale moordenaars op permanente herhaling. De Zionisten willen wereldmacht. De Zionisten willen dat alle landen Zionistisch worden. Karl Marx was ook Zionist. Zijn ideologie is om de arbeider in verzet te brengen tegen het kapitaal in plaats dat de arbeider begrijpt hoe de kapitalist te werk gaat. 

Psychoanalyticus Carl Jung was ook Nazileider die andere Nazileiders psychologisch begeleidde, ook na de oorlog. Zijn volgelingen onderwijzen vandaag alternatieven voor besluitvorming, geschillenbeslechting en deocratie. De Zionisten zijn aan het eind van de 19e eeuw een bondgenootschap aangegaan met de antisemieten om de Joden in verdrukking te brengen en als blanke slaven op te drijven naar het Ghetto te Palestina.

De Zionistische leiders die aan de basis staan van de Holocaust gebruiken bewust bij herhaling het woord “Ghetto” om de Joodse Staat in Palestina te kwalificeren. Geert Wilders bewondert deze Zionistische leiders die de creatieve breinen zijn van Hitler en de gaskamers. Het mag vandaag allemaal niet verteld worden door de lokale Nazileider Hidde Jan van Koningsveld van de CIDI-Jugend die zich recent heeft laten inspireren door Nazi’s in Israël, want dat vindt hij antisemitisme.

De media waaronder de Telegraaf en het Nieuw Israëlische Weekblad zijn in ieder geval sinds 1922 betrokken en zijn vandaag samenwerkend schuldig aan verhogen van de terreurdreiging en misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en de Joden. De geschiedenis vertellen zoals deze is kan niet anders dan de zure plicht zijn van professor mr. advocaat Herman Loonstein bij gebreke waarvan hij voortgaand benadert moet worden als één van de tegenwoordige leiders der Nazi’s die nog altijd onverkort op Jodenjacht zijn!

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus