U bent hier: Home / Ahmed Aboutaleb = afvallige Moslim

Ahmed Aboutaleb = afvallige Moslim

by J.L. de Kreek — last modified 28-03-2018 06:00
Opgeslagen onder:

De zogenaamde haatimam Sjeik Fawaz die beweert dat Ahmed Aboutaleb een hypocriete, opportunistische en afvallige Moslim is die de (belangen van de) Moslimgemeenschap ondermijnt, heeft gelijk. Het is veel erger dan dat. Ahmed Aboutaleb is lid van de partij die actief genocide op Moslims bewerkstelligt. Feitelijk is het nog weerzinwekkender dan dit want deze genocide is de voortzetting van de Holocaust. Lodewijk Asscher die leider is van de partij van Ahmed Aboutaleb kan het weten want zijn overgrootvader leidde namens de Zionisten de deportatie van Nederlandse Joden.

Rotterdam, de stad waarvan Ahmed Aboutaleb burgemeester is, werd bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog gebombardeerd door de Duitsers die op hun beurt symbiotisch samenwerkte met de Zionisten en de journalisten van onder andere de Telegraaf en het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Neue Freie Presse om de Endlösung en de Holocaust te realiseren als opmaat tot de wederrechtelijke kolonisatie van Palestina. Ahmed Aboutaleb kan dit allemaal weten want het bewijs staat gewoon op Internet.

Minister Grapperhaus van Justitie noemt de uitlatingen van de zogenaamde haatimam Sjeik Fawaz “walgelijk” terwijl Grapperhaus als leider van de VVD schuld heeft aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. Prominente leden van de partij van minister Grapperhaus nemen voorts doelbewust deel aan het misbruiken, mishandelen en vermoorden van grote groepen minderjarigen.

Dat de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van Grapperhaus en Lodewijk Asscher nog niet zijn vervolgd komt omdat de oorlogsmisdaden en het terrorisme van Grapperhaus en Asscher ambtsmisdrijven zijn, en de Hoge Raad een onfortuinlijke misslag maakt in verband met de genocide van Grapperhaus en Asscher op Semieten in Moslimlanden. Elke Moslim in de politiek is een afvallige, waar ook ter wereld. Het werk van Ahmed Aboutaleb in de politiek is strafbaar gesteld in de Wet Internationale Misdrijven.


Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus