U bent hier: Home / Antisemitische aanslagen Zionisten

Antisemitische aanslagen Zionisten

by J.L. de Kreek — last modified 31-03-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Zionisten lokken al meer dan 125 jaar met antisemitisch oogmerk aanslagen uit op Joodse doelen. Ook plegen Zionisten al meer dan 125 jaar aanslagen op Joodse doelen. De media zwijgt omdat het samenspant met de Zionisten. De aanslagen op Joden in Frankrijk bijvoorbeeld zijn óf doelbewust uitgelokt door Zionisten óf bewerkstelligd door Zionisten. Zionisten zitten ook achter Hitler en de gaskamers. Zionisten zitten zeer waarschijnlijk ook achter de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 en Zionisten zitten mogelijk achter de aanslag op de NH17.

Zionisten zitten in ieder geval achter het terrorisme gerelateerd bedriegen en bedreigen van de Nederlandse Rechtspraak om te zwijgen over de Zionistische grondslag van de Holocaust. Al in 1897 hebben de Zionistische leiders bepaald dat vrije meningsuiting vergaand moet worden beperkt om te verzorgen dat het proces tot complete realisatie van de idealen van de grote Zionistische leiders uit 1897 niet wordt verstoord. Zionisten vinden de opinie van Joden niet relevant. Hidde Jan van Koningsveld, de Führer van de CIDI-Jugend, dagvaardt met antisemitisch oogmerk hét Goede Nieuws op www.goedenieuws.nl om te zwijgen over zijn Nazifeiten en besturen van een terroristische organisatie en ondersteunen van de voorbereidingen voor de volgende Holocaust.

De Holocaust uit 1940-1945 is niet de eerste en enige Holocaust van de Zionisten. Door het terrorisme gerelateerd bedrog der Zionisten bestaat er een verkeerd beeld van de Holocaust. De Holocaust is door de Zionisten bedacht, al in 1895. Net als de volgende Holocaust die nog zal plaatsvinden op de Bergen van Israël. De familie Rothschild en Baron von Hirsch met hun Joodse kolonies zijn van meet af op de hoogte gehouden door de Zionisten. De onderneming van de familie heeft de bouw van Auschwitz verzorgt. Bizar dat Yehudi Moszkowicz daarover nooit wat zegt terwijl het zijn Joods belang is dat iedereen weet dat het telefoonnummer op arm van zijn grootvader van de Zionisten is. "Het Maffiamaatje " staat Geert Wilders bij terwijl Bram Moszkowicz weet dat de Blonde Geit de grote voortrekkers van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust op een voetstuk plaatst.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus