U bent hier: Home / De Getto’s van Rothschild

De Getto’s van Rothschild

by J.L. de Kreek — last modified 13-04-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Nederland is geen vrije democratie en onafhankelijke Natiestaat. Nederland is een getto van Rothschild. Net als Frankrijk, Duitsland, Engeland en Israël dat zijn. De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust is het werk van de familie Rothschild die eind 19e eeuw problemen ondervond in verband met de ‘wanderung’ van de Joodse getto's van de familie. Met name de Joodse getto’s in Oost Europa en Zuid Afrika waren voor de familie Rothschild en andere Kolonisatiebaronnen een managementprobleem.

De Franse Revolutie, Rousseau, democratie en mensenrechten gooide roet in de core business van deze Baronnen want zij werden niet meer gezien als absolutistisch heersers en erkende eigenaren van slaven en bestuurders van Joodse getto’s.

De Joden zoals iedereen die kent van Anatevka die in Oost Europa te lijden hadden van antisemitisme werden letterlijk in slavernij geplaatst door de handlangers en stromannen van de familie Rothschild. De familie heeft de kroonjuwelen in het Heilige Romeinse Rijk vergaard. Meer precies in het Byzantijnse Rijk. Dat is nog niet zo lang geleden. De familie en hun vrienden hadden een broertje door aan Rousseau en het Verlichtingsdenken want daardoor moesten familie en vrienden de macht delen met gewone burgers. Dit werd democratie genoemd.

De Zionisten, die de legers van de familie zijn, hebben een hekel aan democratie en willen aristocratisch oppermacht. Zionisten offeren daarvoor de Joden ritueel in de kampen die zijn gebouwd door de onderneming van de familie. Personen die hieraan tegenwoordig leiding geven of sturend deelnemen zijn natuurkundigen en psychotherapeutische experts die zijn opgeleid in het C.G. Jung-Instituut en werken aan 'mind control' en dromen dat zij dienstbaar zijn aan hun Koning en vinden dat democratische veranderingen te langzaam gaan en propageren Deep Democracy als middel voor verandering en geschillen beslechting en liegen doelbewust over of zijn opzettelijk onverschillig in verband met de oorzaak van het instorten van de torens van de Twin Towers en heten Amy M. en Arnold M. and friends. 

Hidde Jan van Koningsveld van de CIDI-jugend en het Anne Frankhuis horen ook bij de terroristische organisatie der Zionisten wat het oogmerk bezit ouderwetse absolutistische bestuursvormen in ere te herstellen. Dit wordt  the Great Reconstruction of the Great Revision genoemd. Vandaag bij de VVD en het CDA, lokaal en landelijk, zijn personen werkzaam die macht misbruiken en bevoegdheden schenden om het voortbouwend terrorisme der Zionisten te ondersteunen en de getto’s van Rothschild te faciliteren. Daaronder ook advocaten zoals professor mr. Herman Loonstein. De aan de Tweede Wereldoorlog deelnemende landen wilde geen oorlog en geen Holocaust, zelfs Hitler wilde geen oorlog en zag zich gedwongen doordat de familie Rothschild de krijgsmachten der grote machten commandeerde met hun bezit ongeacht de individuele belangen der Naties.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus