U bent hier: Home / Zionisme kwaadaardige ideologische kanker

Zionisme kwaadaardige ideologische kanker

by J.L. de Kreek — last modified 14-04-2018 06:00
Opgeslagen onder:

De eerste Joden kwamen uit Irak, waren van het Arabische dus Semitische ras en Islamieten. Sinds Adam wordt iedereen Islamitisch geboren. De Joden zijn tot Jodendom bekeerde Moslims. Tot de opschriftstelling met de Koran is de Islam mondeling overgeleverd. Zowel het oude als het Nieuwe Testament verwijzen vooruit naar Mohammed. Mohammed is de laatste profeet. Jezus Christus is profeet van de Islam, net als Mozes. De personen die vandaag wederrechtelijk als Israëlieten bezit nemen van de Heilige Staat Palestina zijn overwegend van het Euraziatische ras en ook religieus technisch niet Joods.

Wie precies wel en niet Joods is werd eigenlijk eerst begin vorige eeuw een punt van discussie. Dit valt samen met de opkomst van de Zionisten die de Joodse identiteit hebben gestolen om de Joden en het Jodendom totaal te vernietigen of alle Joden gedwongen te bekeren tot het Zionisme. Joden die gewoon Joden blijven dreigen voortgaand te worden uitgeroeid door de Zionisten en hun handlangers in de journalistiek. De Endlösung en de Holocaust zijn bedacht door een prominente Oostenrijkse journalist waarvan de verspreiding van zijn misdadige plannen na zijn dood is verzorgd door de Telegraaf en het Nieuw Israëlitisch Weekblad. Tot op de dag van vandaag is de organisatie van de groep van de Telegraaf compleet verrot. 

Meeste mensen die in Israël wonen hebben wortels in West en Oost Europa. Komen uit Oekraïne, Rusland, Polen, Nederland of Duitsland en zijn door de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust opgejaagd naar Palestina wat de Zionisten hebben bedoeld als wereld-getto. Van het oude naar das neue Ghetto. Zionisten zijn de handlangers en stromannen van Kolonisatiebaronnen zoals Rothschild en Von Hirsch. In zijn dagboeken schrijft Theodor Herzl over zijn ontmoeting met Von Hirsch. Theodor Herzl vertelt in zijn dagboeken aan zijn lezers hoe hij Von Hirsch uitlegt dat Joden sprookjes verteld moeten worden om ze naar onherbergzame gebieden te lokken. Het staat er echt. Personen als Arnold Karskens en Thierry Baudet en Mark Rutte kunnen dit weten want de bronnen staan in de bibliotheken van hun faculteiten aan de Nederlandse universiteiten en ook Theodor Herzl was prominent journalist zoals Arnold Karskens die ook de oorlogsmisdaden van zijn vriend Fred Teeven verzwijgt. 

Op de keper beschouwd zijn de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust misdrijven van journalisten en hun media. Theodor Herzl zag zijn kans schoon aan het begin van de massa media in Oostenrijk en Duitsland en net democratie en mensenrechten en vrije meningsuiting ingevoerd vanwege de Franse Revolutie -waaraan de Zionisten overigens een eind maken met terroristische dreigementen aan het adres van de Nederlandse Rechtspraak- vanzelfsprekend ook voor de Joden want Joden zijn mensen en hebben dus mensenrechten. Heeft niks met broederlijkheid te maken. De mensenrechten zijn klinisch. Gelden voor iedereen. Onverkort. Altijd. Of men jong is of oud. Blank of groen. Voor de mensenrechten doet het er niet toe. Theodor Herzl begreep dit zeer goed. Net als zijn aristocratische patroon en het Vaticaan die allang door hadden dat de Franse Revolutie juist voor hen het licht dooft! Behalve wat betreft de individuele mensenrechten die iedereen altijd bezit. 

De Zionisten hebben schijt aan mensenrechten. Een broertje dood aan democratie en haten Joden tot op het bot. Niet alleen Joden worden door hen gehaat. Ook alle andere andersoortigen. Maakt niet uit. De Zionisten vinden iedereen kut die geen Zionist is en zijn erop uit iedereen uit te roeien tot alleen Zionisten over zijn want alleen dan is iedereen gelijk, volgens de ideologie van Theodor Herzl. Theodor Herzl schrijft letterlijk dat er geen contract sociaal bestaat. Neuk hem. De moeder fucker! Zionisme is kwaadaardige ideologische kanker. De familie Rothschild is een kot met varkens. Alles in verband met de actuele internationale politiek of dynamiek draait om de familie Rothschild zodat de ongekroonde koninklijke familie der Zionisten de kans krijgt ouderwetse keizerlijk gekroond te worden met de Diadeem van David tot Vorst van alle Joden. Op de Tempelberg. Alsof ook Ezechiël is vervuld. 

Opa en oma en zus en neef en nicht en broer en vaders en moeders en Anne Frank zijn vermoord en Rotterdam is gebombardeerd en Londen is gebombardeerd en Berlijn is gebombardeerd en Parijs is gebombardeerd om het wereld-getto te Palestina te stichten voor de volgende fase op weg naar absolute wereld dominantie van de terroristische organisatie die Hitler, de gaskamers en 9/11 heeft georganiseerd. Dit wordt ‘the Great Reconstruction’ genoemd. Ook het natuurkundig psychotherapeutisch ‘new age’ koppel Anrold Mindell en Amy Kaplan die Deep Democracy hebben bedacht als ‘people control mechanism’ zijn hierbij betrokken. 

Dit is de club waaraan Geert Wilders en GeenStijl en de Telegraaf Media Groep en Esther Voet en Lodewijk Asscher en Job Cohen en Ronny Nathaniel en Bart Schut, en Hitler Jan, en Loonstein en Eisenmann en Brandeis deelnemen. De Nazi’s dat zijn journalist Theodor Herzl en Ze’ev Jabotinsky en Carl Jung die de psychotherapeutische begeleiding verzorgde voor de leiders persoonlijk! Hitler was een marionet van zijn geldschieters, net als de Franse president Macron een loopjongen is van deze parasieten. De familie Rothschild leidt het hoofdkwartier van de terroristische organisatie die vrijwel alle oorlogen en terrorisme voor de rekening neemt.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus