U bent hier: Home / Waarheid willen begrijpen

Waarheid willen begrijpen

by J.L. de Kreek — last modified 17-04-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Het is een kwestie van willen begrijpen van de waarheid. Iedereen heeft de feiten allang gezien. Kleine kans dat er in Nederland zichzelf serieus nemende journalisten of media persoonlijkheden bestaan die niet hebben kennis genomen van de inhoud van zogenaamde complottheorie over 9/11. Het karakter van een complottheorie is dat de theorie waar is of niet. Of er bestaat een complot. Of er bestaat geen complot. Vermoeden van complot is in het oog springend omdat er geen enkele natuurkundige of zo gewenst scheikundige theorie bestaat die het officieel erkende verhaal over 11 september 2001 logisch kunnen verklaren.

Al die journalisten die over elkaar heen buitelen om complotdenkers gek te maken of demoniseren zijn betrokken bij de terroristische organisatie die verantwoordelijk is voor 9/11. De idee voor het hedendaags terrorisme om de maatschappij van de helden van Geert Wilders te stichten komt uit het brein van de prominente journalist Theodor Herzl wiens plannen door de journalisten van de Telegraaf en het Nieuw Israëlitisch Weekblad al in 1922 zijn verspreid en ondersteund. Het actueel terrorisme, het conflict rond Syrië, is bedoeld om het rijk te vestigen van ‘the Doge’ van de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders die door Hidde Jan van Koningsveld, de Fuhren van de CIDI-jugend, op een voetstuk wordt geplaatst.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus