U bent hier: Home / Aangerand door Matthijs van Nieuwkerk

Aangerand door Matthijs van Nieuwkerk

by J.L. de Kreek — last modified 14-01-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Het is de hypocrisie ten top dat Matthijs van Nieuwkerk met Yoeri Albrecht het bij de Wereld Draait Door heeft over schadelijk onder de pet houden als het om Keulen gaat. Het is al weer een tijdje geleden dat een correspondent van hét Goede Nieuws™ op zeer gewelddadige wijze is aangerand door de redactie van de Wereld Draait Door omdat hij kwam met de boodschap dat prominente tafelgasten van DWDD oorlogscriminelen zijn. Zoals Jort Kelder, Jack de Vries en Wouter Bos.

Youri Albrecht persoonlijk is kampioen wegkijker die de zware internationale misdrijven van de Nederlandse politiek in Moslimlanden onder de pet houdt. Wel draagt hij bij aan onveiligheid en spanningen in de stad door op zijn podium Mohammedcartoonisten de ruimte te geven voor hun antisemitisme. Dat de torens van de Twin Towers 11 september 2001 niet ingestort kunnen zijn door de vliegtuigen is ook een feit waarvan Yoeri Albrecht en Matthijs van Nieuwkerk willens en wetens wegkijken.

Directeur Yoeri Albrecht van de Balie in Amsterdam loopt stijfrechts achter Charlie Hebdo aan terwijl hij weten kan dat Charlie Hebdo gedrukt wordt door de familie van de patroon van de helden van Wilders die ook Hitler financierde en Auschwitz in bezit had. Yoeri Albrecht van de Bali wekt door zijn algemene houding in ieder geval de schijn op handen te zijn van personen die als Nazi's gekwalificeerd moeten worden. De verkrachting van de feiten door de media waaronder begrepen Albrecht en Van Nieuwkerk is het meest schadelijke parasitisme van de moderne samenleving.

© bovenstaande foto van Yoeri Albrecht is gemaakt door Sander Nieuwenhuys.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus