U bent hier: Home / Aangifte tegen de Wereld Draait Door

Aangifte tegen de Wereld Draait Door

by J.L. de Kreek — last modified 24-10-2013 08:55
Opgeslagen onder:

Woensdagavond is aangifte gedaan tegen het personeel van het Tv-programma De Wereld Draait Door van Matthijs van Nieuwkerk en de VARA in verband met het mishandelen van een verslaggever van het Goede Nieuws. Ook is gevraagd aangifte te mogen doen van het ondersteunen van de genocide in Irak door Matthijs van Nieuwkerk & co. De Politie heeft de USB-stick met de geluidsbestanden van het voorval in beslag genomen.

De aangifte tegen de Wereld Draait Door betekent het begin van het eind van de publieke omroep zoals het is. In tijd waarin grote oorlogen de wereld teisteren en Amerika evident gegijzeld is door een militaire junta wat schuld heeft aan de aanslagen in Amerika 911, laat Matthijs van Nieuwkerk voorheen de krantenjongen zich extreem duur betalen uit de staatskas om de misdrijven van de politiek te verhelen. Voor Matthijs van Nieuwkerk is het afgelopen in de publieke ruimte.

Matthijs van Nieuwkerk staat symbool voor de kwaliteitsloosheid en het zieke gebrek aan zelfkritiek in de journalistiek. Met Matthijs van Nieuwkerk staat journalisme gelijk aan propaganda voor oorlogsmisdadigers, terroristen, genocidale moordenaars en geweld tegen journalisten. Matthijs van Nieuwkerk staat niet op zichzelf. Jort Kelder die regelmatig bij Van Nieuwkerk aanschuift zit tot de oksels in de endeldarm van de grooste misdadiger op dit moment in Nederland: Mark Rutte. Maffiamaatjes is nog te zacht uitgedrult voor deze parasieten van de publieke omroep. De aangifte tegen Matthijs van Nieuwkerk & co staat on-line te lezen op Scribd.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus