U bent hier: Home / Aangifte tegen GeenPeil

Aangifte tegen GeenPeil

by J.L. de Kreek — last modified 13-04-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Gisteren om 16:00 uur gaf de Kiesraad de officiële uitslag van het raadgevend referendum over het Associatieverdrag met Oekraïne. 15 december 2015 reeds is aangifte gedaan tegen GS Media B.V. (GeenStijl), Stichting 1 juni 2005 (het Burgercomité EU) en Stichting Forum voor Democratie van terrorisme gerelateerd bedrog. Tevens zijn er klaagschriften in behandeling bij het Gerechtshof in verband met door Geert Wilders en medewerkers van GeenStijl begane zware misdrijven.

De klachten over GeenStijl zijn gerelateerd aan de misdaden van de Telegraaf in oorlogstijd. GeenStijl en de Telegraaf zijn bezit van dezelfde mensen. De Telegraaf blijkt al in 1923 te hebben geweten van de ophanden zijnde Jodenvervolging op initiatief van de groep volgers van de helden van Wilders. Tot op de dag van vandaag verzwijgen alle medewerkers van de ondernemingen van de Telegraaf Media Groep de opzichtige Nazifeiten van de helden van Wilders.

Jan Roos lacht iedereen uit in zijn vuistje en heeft kennelijk niet begrepen dat de klachten over hem en zijn collega's moeten leiden tot hun aanhouding en strafvervolging in verband met deelname aan genocide, misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten, en terrorisme gerelateerd bedrog. De haatradio en het terrorisme gerelateerd kiezersbedrog van GeenSteil & co waaronder begrepen Geert Wilders zal de voedingsbodem zijn voor de patriottistische lente die zij niet bedoelen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus