U bent hier: Home / Aangifte tegen GeenStijl en Jansen

Aangifte tegen GeenStijl en Jansen

by J.L. de Kreek — last modified 04-09-2014 06:00

Woensdag 03 september 2014 is schriftelijk aangifte gedaan bij de Hoofdofficier van Justitie te Den Haag tegen GeenStijl en arabist Hans Jansen in verband met deelname aan de misdrijven van Geert Wilders tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten, en zijn genocide. GeenStijl is ermee bekend dat twee Nederlandse militairen de eerste “Fitna-doden” zijn want GeenStijl laat op 21 april 2008 via de site de tevredenheid daarover blijken. Ook de accreditatie van Hans Jansen op de site imponeert als blijk van goedkeuring.

Tevens is bij de Hoofdofficier van Justitie te Den Haag aangekondigd dat beklag overwogen wordt in verband met de beslissing van het OM geen onderzoek in te stellen naar de foto's die op woensdag 20 augustus en donderdag 21 augustus 2014 op de website GeenStijl.nl werden geplaatst want het OM krijgt daardoor geen goed zicht op het karakter en de schuld van deze beschuldigde. Het is onmiskenbaar dat GeenStijl het oogmerk bezit het bedreigen van een bestuurder met geweld, bij en tijdens een discussie over censuur.

Het willens en wetens in problemen brengen van (gezangdragende) ambtenaren -Whatever it takes- is onderdeel van de campagne van GeenStijl ("omdat het kan"). Hoe de verhoudingen precies zijn binnen de criminele organisatie van Wilders, Jansen en GeenStijl moet onderzoek uitwijzen. Levensbedreigende problemen en het publiek valse informatie over de Koran, Islam, Jihad en historische feiten leveren, opdat er een sfeer van haat ontstaat waarin leugens voor waar worden aangenomen, is de 'core business' van GeenStijl.

De medewerkers van GeenStijl beroepen zich op journalistieke vrijheden. Ook worden zij door collega journalisten erkend als journalisten dus de medewerkers van GeenStijl zijn journalisten. De journalisten van GeenStijl zijn ermee bekend dat:

  • arabist Hans Jansen namens de PVV deelneemt aan het Europees Parlement;
  • arabist Hans Jansen Geert Wilders adviseerde onder meer over de Koranteksten in de internetfilm "Fitna";
  • arabist Hans Jansen getuige-deskundige was in het proces-Wilders;
  • Wilders middels "Fitna" schuld heeft aan het sneuvelen van de militairen Schouwink en Van Uhm in Afghanistan.


De aanslag van Wilders op de veiligheid van de Staat is GeenStijl niet ontgaan want op 21 april 2008 te 08:59 uur publiceert GeenStijl op de site het bericht met de titel: “Officieel: eerste echte Fitna-doden”. De vindplaats van dit artikel op Internet (de URL) is hier in de body van dit bericht geciteerd omdat daaruit blijkt dat GeenStijl kennelijk verheugd is dat "Fitna" slachtoffers maakt: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2008/04/eindelijk_fitna_maakt_slachtof.html

"Eindelijk_fitna_maakt_slachtof" betekent natuurlijk: eindelijk "Fitna" maakt slachtoffers. Codetaal van GeenStijl aan de buitenwacht van de criminele organisatie (het syndicaat) waarin GeenStijl een cel-functie vervult met daarin vreugde over het succes van de aanslag van Geert Wilders persoonlijk op leden van de Nederlandse Krijgsmacht (Nederlandse ambtenaren in functie, bevoegd gezag) en misschien wel de beste militair van de NATO in Afghanistan. Gezien het "eindelijk_fitna_maakt_slachtof" is niet uit te sluiten dat GeenStijl of Hans Jansen persoonlijk intern functioneel hét brein is van de criminele organisatie van Wilders.  

Dat het publiek van GeenStijl bij meerderheid bestaat uit dezelfde doelgroep als de Tokkies die Geert Wilders aansprak met zijn Marokkanen-uitspraken te Den Haag maart dit jaar, blijkt uit een recente peiling die is gehouden onder 17.897 lezers van GeenStijl waarvan 32% kiest voor de PVV en 33,9% kiest voor "De tiefus. Tijd voor een Staatsgreep". Het wordt als een misdrijf ervaren dat GeenStijl met de grote aantallen lezers die het bezit helemaal niets zinnigs doet en alleen bijdraagt aan verlakkerij en animositeit.
 

Share |
comments powered by Disqus