U bent hier: Home / Aangifte tegen William Schrikker Groep

Aangifte tegen William Schrikker Groep

by J.L. de Kreek — last modified 08-12-2014 07:20
Opgeslagen onder:

Met Sinterklaas is er aangifte gedaan tegen de William Schrikker Groep omdat WSG minderjarigen gedwongen laat verdwijnen. Dat is een internationaal misdrijf. Er is eerder geschreven over de mensenhandel van de kinderbeschermers. Omdat deze mensenhandel niet wordt erkend door autoriteiten is er sprake van gedwongen verdwijningen. Dit houdt in dat wat Arnold Heertje zegt over ouderwetse methoden waarvan de joodse kinderen in de oorlog slachtoffer waren zich herhalen in het werk vandaag van de WSG.

Niet alleen de WSG maakt zich schuldig aan internationale misdrijven. Het Leger des Heils bekeert niet christelijke minderjarigen die uit Irak moesten vluchten voor het illegale geweld van de christenheid van het CDA en zo, tot een vorm van christendom. Ook de massamoorden van de kinderbeschermers op minderjarigen zijn uit de doeken gedaan

Omdat de kinderbeschermers niet gestuit worden in de misdrijven en meer en meer grip krijgen op buurten en minderjarigen, en politie wordt wegbezuinigd, dreigt er een veldslag. De waarnemingen zijn dat de kinderbescherming georganiseerde ambtelijke criminaliteit is met een kennelijk terroristisch oogmerk. Voorts is de waarneming dat deze groep tevens schuld heeft aan internationale misdrijven in het buitenland.

Niemand in de media wenst de waarnemingen over te nemen terwijl de minderjarigen met 'stockpiles' tegelijk geslachtofferd worden. Als ware een heus ritueel kinderoffer van de christenheid in Nederland. Hoe het ook is, op korte termijn is het 01 januari 2015. Vanaf dat moment wordt in verband met de bestrijding van het terrorisme van de Nederlandse kinderbeschermers ook het bevoegde middel van de civiele escalatie toegepast. Erik Gerritsen en zijn collega's zal indien hij op korte termijn niet zijn opgepakt, militant beantwoord worden.

In het criminele circuit waarin Erik Gerrits & co zichzelf zien willen worden misdrijven jegens minderjarigen bestraft door naast de straf van de rechtspraak betrokken crimineel af te tuigen in zijn cel of ergens in een hoek waar de bewaking het niet ziet. Erik Gerritsen en zijn collega's kinderbeschermers moeten weten dat het cultuur is in de huizen van bewaring van Nederland om van mensen als hen niks over te laten. Een aparte gesloten afdeling dus voor het tuig in de kinderbescherming.

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus