U bent hier: Home / Aanklachten tegen Jan Roos

Aanklachten tegen Jan Roos

by J.L. de Kreek — last modified 23-10-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Er is een opvallend aantal opvallende aanklachten ingediend bij het Openbaar Ministerie tégen Jan Roos van VNL. Deze aanklachten betreffen bedreigen gezagsdragers, deelname aan misdrijven tegen de veiligheid van de staat, deelname (voorbereiding) internationale misdrijven en referendumbedrog. Het referendum in verband met het associatieverdrag met Oekraïne is ongeldig omdat Jan Roos & co gefraudeerd hebben. Dat de fraude nog niet is erkend door de rechtspraak betekent niet dat Jan Roos niet heeft gefraudeerd.

Jan Roos staat niet alleen in zijn misdrijven. De misdrijven van Jan Roos maken onderdeel uit van een conglomeraat aan misdrijven die voortbouwen op misdrijven van historische personen van de terroristische organisatie die mede door Jan Roos wordt ondersteunt. Jan Roos staat in een oude traditie van journalisten en verslaggevers om misbruiksmakend van vrije meningsuiting weg te kijken van de feiten die bewijzen dat de helden van Wilders de initiatiefnemers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust.

De misdrijven van Jan Roos staan ook niet op zichzelf. Deze misdrijven moeten gezien worden in de brede context van de misdrijven die voortgaand worden begaan door volgers van de helden van Wilders om wereldmacht geplaatst te krijgen in handen van de families die Hitler financierde en Auschwitz in bezit hadden toen daar Joden zijn vergast. Jan Roos werkte als verslaggever van GeenStijl voor de Telegraaf Media Groep. De Telegraaf wist al in 1924 van de plannen voor een verbond met de antisemieten en Holocaust van de held van Wilders en plaatste de maker op een voetstuk zijn zuiver antisemitische uitlatingen censurerend.

De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn actueel omdat de groep die verantwoordelijk is de schuld schuift in de schoenen van Duitsers en na de oorlog zich heeft verspreidt over aarde en heeft voortgebouwd op de vergaande plannen voor wereldheerschappij die in 1897 reeds gemaakt zijn door de held van Wilders. Alles bij elkaar genomen riskeert Jan Roos vele jaren gevangenisstraf mogelijk zelfs levenslang omdat zijn deelname aan misdrijven tegen de veiligheid van de staat en internationale misdrijven daarmee wettelijk strafbaar is gesteld.

Jan Roos heeft het in zijn macht de misdrijven van Geert Wilders aan het licht te brengen en zijn helden als initiatiefnemers van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust te ontmaskeren. Jan Roos laat dit na. Jan Roos kan kennis hebben van de feiten want Jan Roos is actief op internet. Ook is Jan Roos in persoon  geïnformeerd over de feiten. Jan Roos heeft gestudeerd aan de School voor Journalistiek dus Jan Roos kan weten wat relevante feiten zijn. Maatschappijleer op het VMBO moet voor Jan Roos voldoende zijn om te begrijpen dat zijn rapen gaar zijn.

Enkele zaken van de aanklachten tegen Jan Roos liggen nu al bijna anderhalf jaar te wachten op beoordeling bij het Gerechtshof
. Andere dossiers liggen sinds maanden bij het Openbaar Ministerie op het bureau. De aanklachten zijn niet aan gericht tegen Jan Roos alleen. Ook zijn zij gericht tegen andere medewerkers van GeenStijl en onder andere Thierry Baudet en Geert Wilders. De verwachting in dat de Staat niet om strafvervolging van deze belhamels heen kan omdat de veiligheid van de staat en het leven van de burgers zwaarder weegt dan het recht van Jan Roos om internationaal terrorisme en internationale misdrijven te ondersteunen.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus