U bent hier: Home / Aanpak klimaatverandering misdadig

Aanpak klimaatverandering misdadig

by J.L. de Kreek — last modified 22-03-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Politici en hun ondergeschikten zijn dom of zeer misdadig. Om klimaatverandering tegen te gaan willen zij vermindering van CO2-uitstoot. Daarmee wordt de bron van het leven verwoest. Dat heeft met fotosynthese te maken. CO2 is voeding voor planten. Planten scheiden zuurstof af wanneer zij door fotosynthese CO2 omzetten in koolhydraten voor de plant. Zuurstof wat mensen inademen is ontlasting van planten. Omdat de aarde ontbost verandert de verhouding CO2 in de lucht en is het klimaatprobleem geboren. Het broeikaseffect is goed voor de flora.

Vermindering van CO2 uitstoot door industrie of vervoer of anderszins slaat helemaal nergens op omdat er kennelijk reeds zoveel ontbossing heeft plaatsgevonden dat de natuurlijke groenvoorziening op aarde onvoldoende CO2 verbruikt zodat het te warm wordt. Het probleem van de klimaatverandering is dat er te weinig planten, bommen en bossen zijn om al het CO2 te consumeren en om te zetten in verse zuurstof voor mensen en beesten en om de temperatuur laag te houden. Des te meer bommen des te meer zuurstof en des te koeler het is. Wanneer er alleen CO2 en wat water en zon zou zijn kunnen mensen niet bestaan.

Planten daarentegen kunnen goed gedijen in een broeikas omgeving. Kijk naar de tropen. In een koolstofdioxide rijke omgeving met wat water en licht ontstaat er groen dat licht, CO2 en water omzet in glucose en zuurstof (Water + koolstofdioxide + licht = zuurstof + glucose.) waardoor er ruimte ontstaat voor dieren of mensen om te leven. Door CO2 uitstoot te verminderen -in de grond op te slaan zoals Jesse Klaver wil- is er minder voeding voor planten, kan er geen of minder zuurstof worden afgescheiden en is er geen ruimte voor mensen en dieren om te leven. Het is gewoon scheikunde van het niveau wat ook Jesse Klaver op school heeft gehad: (12 H2O + 6 CO2 → C6H12O6 + 6 O2+ 6 H2O) afgekort als: 6 H2O + 6 CO2 → C6H12O6 + 6 O2

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus