U bent hier: Home / Aanslag Charlie Hebdo eigen schuld

Aanslag Charlie Hebdo eigen schuld

by J.L. de Kreek — last modified 07-01-2015 15:05
Opgeslagen onder:

In het Avondland waar de Holocaust niet ontkend worden mag en de Nazi-feiten van de helden van Wilders onbelicht blijven in de media, vinden ridders van het vrije woord het normaal dat zij bij en tijdens gewapend conflict de kernsymbolen van de vijand ridiculiseren. Wat er ook gezegd worden kan over de bloedige aanslag in Parijs 07 januari 2015: wie de vijand beledigt vraagt om problemen. Bovendien vraagt de feiten vrije journalistiek en de kritiekloosheid in verband met de eigen internationale misdrijven in Moslimlanden om bloedige wraak.

Journalisten van het Avondland zijn embedded gegaan met de christen terroristen die de aanslagen gepleegd hebben in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 en liegen dat Moslims de schuldigen zijn. Dankbaar heeft het Avondland op basis van die gekoesterde leugens politiek en militair steun en draagvlak verleend ook propagandistisch middels journalistiek aan extreem en excessief geweld van de landen van 'the Coalition of te Willing' in Irak. De aanslag in Parijs is de bloedige wraak waarvoor al jaren wordt gewaarschuwd. Deze waarschuwing op verkiezingen.nl met een negatief stemadvies voor het CDA is afgestraft met vier maanden gevangenisstraf.

Het is een beetje dom om bij en tijdens gewapende conflicten in de landen van de vijand de normen en waarden en symbolen van de vijand belachelijk te maken, ook al is dat vrije meningsuiting. Het uiten van de mening kan ook misbruik zijn van vrijheid of gewoon dom omdat het direct agressie van de vijand uitlokt. Bovendien hoeven de Islam, de Koran of de profeet niet beledigd te worden om het punt van de angst voor de Islam duidelijk te maken. Niemand heeft een inhoudelijk debat over de Islam.

De mening van het Avondland over de Islam zit vol vooringenomen christenheid en haat tegen de Islam. Kijk naar beroepskatholiek Hans Jansen die namens Geert Wilders de feiten ter zitting liegt. De grond voor de christenhaat tegen de Islam is gelegen in het eenvoudige feit dat de Islam de dood van Jezus Christus ontkent en hem wel erkent als profeet. Daarmee ontvalt de macht aan de heerschappij van de christenheid en worden de welhaast satanische leugens van het Vaticaan zichtbaar. De aversie tegen de Islam en de Koran is een een beetje dom van de zich journalist wannende correspondenten in de journalistiek van het Avondland.

Er is geen vrije meningsuiting in het Avondland. De Zionistische helden van Wilders hebben reeds in 1895 bepaald dat er excessieve beperkingen zullen zijn op de vrije meningsuiting. Dat houdt onder andere 'dire consequences' in wanneer bestuur en/of rechtspraak erkennen dat de Holocaust ontkend moet worden omdat die er feitelijk niet geweest is of de Nazi-feiten van de helden van Wilders worden erkend of herkend. Ook de hetze tegen komiek Dieudonné hoort daarbij. Dan domrechts wat massaal de oorlogsdrum roffelt zodra een door domrechts uitgelokte aanslag in Parijs geslaagd is.

De aanslag in Parijs vandaag is de aankondiging van heel veel meer geweld in Europa. Om het Avondland te verdedigen tegen die agressie zullen Geert Wilders en Geen Stijl en Arnold Karskens en Jort Kelder en Matthijs van Nieuwkerk en het CDA en de VVD en natuurlijk Wilders vervolgd moeten worden want zij hebben misbruik makend van journalistieke en democratische bevoegdheden en schenden van ambtsplichten het klimaat geschapen waarin grappen over de Islam vanzelfsprekend met aanslagen door de vijand beantwoord worden. Het zijn de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van domrechts en de christenheid in Moslimlanden die aanslagen uitlokken op media die niks anders willen dan grappig zijn over alles en iedereen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus