U bent hier: Home / Aanslag Joods Museum schuld Zionisten

Aanslag Joods Museum schuld Zionisten

by J.L. de Kreek — last modified 25-05-2014 11:32
Opgeslagen onder:

Nazi-premier Benjamin Netanyahu weet meteen hoe het zit. De aanslag op het Joods Museum in Brussel, waar gisteren zeker drie mensen door een onbekende schutter werden doodgeschoten, is het resultaat van 'constante opruiing tegen Joden en hun staat'. Laat nu eens de Zionisten van het eerste uur de personen zijn die in 1897 de mensenrechten voor de Joden ontbonden hebben. Toen schreef de grote Zionistische leider ook dat er meer antisemitisme moest zijn en dat Joden op elkaar moesten schieten en vernietigd moesten worden.

Ook de leugens dat Israël een Joodse Staat is draag bij aan constante opruiing tegen de Joden. In het Jodendom bestaat er geen Joodse Staat. Laster en leugens van de Zionisten over de belangen van Joden en de staat Israël worden nog steeds gehoord uit de mond van de uber hypocriete Benjamin Netanyahu. Netanyahu weet dat best. Zijn staat is de reis van de Moffen naar Palestina. De misdaden tegen de menselijkheid en moorden op Moslims door Israëli worden consequent genegeerd door het Israëlisch getto-bestuur. Benjamin Netanyahu is niks meer en niks meer dan de zoveelste Nazi-leider van het wereld-getto.

 

De jacht van de Zionisten op de Joden is uitgebreid gedocumenteerd. Zes miljoen van hen hebben ze naar de kampen gejaagd en Kabbalistisch vergast om Palestina in bezit te krijgen. De Zionisten waren de eerste Bruinhemden. Ook Eichmann was Zionist. Zionisten willen antisemitisme. Antisemitisme is de smeerolie van de politiek van Israël. De Zionisten lokken antisemitisme opzettelijk uit. Dat hebben ze altijd gedaan. Joden zijn altijd tegen Zionisme en een Joodse Staat geweest. De ambities der Zionisten is het fundament voor WOII, de Shoah en het antisemitisme.

 

Zolang de dader van de aanslag op het Joods Museum in Brussel niet gevonden is moet het ervoor gehouden worden dat de dader ook een Zionistische achtergrond hebben kan of door Zionisten is aangezet de aanslag te plegen. Dat Joden door Zionisten vermoord en opgejaagd worden bewijst ook het verhaal van de Joden in Irak en Jack Berstein. Berstein is door de Mossad vermoord omdat hij publiek maakte dat de Zionisten een wereldregering willen onder controle van de Zionisten en een Zionistische georiënteerde wereld-bank. Jack Berstein legde heel helder uit dat Zionisme en Jodendom niks met elkaar te maken hebben.

 

De Zionisten en de Nazi's zijn symbiotisch verknocht. Twee gezichten van dezelfde Januskop. Letterlijk de keerzijde van dezelfde medaille. De Zionisten stelen de Joodse identiteit en geven daarmee Joden opzettelijk een slechte naam. Daarmee lokken zij aanslagen op Joden uit; waarna zij als Netanyahu de wereldpers vergasten op hun liederlijke Nazi-propaganda, zodat Joden zich voldoende bedreigd voelen om naar het wereld-getto te verhuizen. De agenda van de Zionisten is de verdere uitroeiing van de Joden. De Nederlandse rechtspraak wordt 'as we speak' terroristisch bedreigd door Nederlandse Zionisten om de waarheid van de feiten niet te erkennen. De Zionisten bedreigen iedereen die hen niet volgt.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus