U bent hier: Home / Aanslag op democratie

Aanslag op democratie

by J.L. de Kreek — last modified 06-04-2016 09:50
Opgeslagen onder:

Het referendum over het associatieverdrag met Oekraïne is een aanslag op de democratie omdat de ondersteuningsverklaringen niet rechtsgeldig zijn afgelegd, ondertekend en ingediend. GeenPeil bedriegt iedereen daarmee. De middelen van GeenPeil zijn onwetmatig. Omdat het gebruik van de onrechtmatige middelen bedoeld is om de maatschappij te veranderen zijn de middelen terrorisme gerelateerd.

GeenPeil is onderdeel van de terroristische organisatie van de Telegraaf Media Groep waarvan de Telegraaf ruim voor de oorlog innig samenwerkte met de volgers van de geestelijke vader van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust om de Exodus te laten plaatsvinden.

Deze organisatie is ook verantwoordelijk voor de aanslagen in de VS 11 september 2001, de actuele gewapende conflicten in moslimlanden en de gedwongen verdwijning en/of misbruik van 100.000 Nederlandse minderjarigen per jaar door de Nederlandse jeugdhulp van de leden van Jeugdzorg Nederland en de Raad voor de Kinderbescherming.

Er is een extreem gewelddadige en perverse groepering actief van ambtenaren en journalisten en media persoonlijkheden die niks onbenut laten om hun terroristische doelen te bereiken. Ze offeren mensen voor land. Bedriegen, slopen gezinnen in binnen en buitenland. Ze doen zich voor als deskundige en maken misbruik van bevoegdheden, ze schenden ambtsplichten en verkrachten de democratische rechtsstaat en de vrije meningsuiting.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus