U bent hier: Home / Aanslag op Marco Kroon & zijn mensen

Aanslag op Marco Kroon & zijn mensen

by J.L. de Kreek — last modified 09-02-2018 06:00
Opgeslagen onder:

In Afghanistan in 2008, het jaar na het geweldsincident waarbij oorlogsheld en commandant Task Force Uruzgan Marco Kroon is betrokken, heeft zich nog een geweldincident voorgedaan. Daarbij zijn de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS gesneuveld. Twee andere Nederlandse militairen zijn zwaargewond geraakt. In Nederland verblijvende Nederlanders blijken daders te zijn.

Pogingen hen te laten vervolgen zijn vooralsnog gestrand omdat de Nederlandse rechtspraak terrorisme gerelateerd wordt bedreigd en bedrogen door vrienden van de Telegraaf Media Groep, het Nieuw Israëlitisch Weekblad, het CDA, de VVD en de PVV om handen van zaken af te trekken. De Talibanstrijder met zijn AK47 die oog in oog stond met Marco Kroon in Afghanistan 2007 bezat zuiver gezien meer recht Marco Kroon neer te schieten dan omgekeerd.

Marco Kroon kan daaraan niks doen. Marco Kroon deed wat van hem werd verwacht. Het is niet aan Marco Kroon de stockpiles met documenten te bestuderen waaruit blijkt dat het mandaat voor de Nederlandse militaire aanwezigheid in Afghanistan niet deugt. De achtergrond van de missies in Afghanistan is dat de aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn gepleegd door terroristen die zich ophouden of ophielden in Afghanistan. Dit blijk een grote HOAX te zijn.

De aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 zijn bewerkstelligd door de internationaal opererende terroristische organisatie van boze blanke mannen waaraan ook Geert Wilders, GeenStijl en talloze andere prominente Nederlandse personen deelnemen. Deze aanslagen zijn begaan door de nieuwe lichting Nazimisdadigers die hun kansen schoon zien fundamenteel bij te dragen aan de complete realisatie van de idealen van de helden van Geert Wilders en Hidde Jan van Koningsveld

Staats- en strafrechtelijk zijn politiek ambtsdragers schuldig aan de onrechtmatige militaire aanwezigheid van Marco Kroon in Afghanistan. Het is een politieke misdaad. Geen militaire misdaad van Kroon en zijn mensen persoonlijk. Feit is dat Marco Kroon, zijn mensen én het overige Defensiepersoneel, op de politieke leiding na, met zuiver crimineel en zelfs antisemitisch oogmerk voor het commerciële karretje zijn gespannen van het syndicaat wat samenwerkend met de helden van Geert Wilders en Hidde Jan van Koningsveld, ook de Holocaust geregeld heeft. De oorlogen in Afghanistan en Irak en Libië en Syrië en straks Iran misschien zijn onderdeel van de complete realisatie van de idealen van het creatieve brein van de Holocaust.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus