U bent hier: Home / Aanslag op Matthijs van Nieuwkerk

Aanslag op Matthijs van Nieuwkerk

by J.L. de Kreek — last modified 09-01-2015 11:55
Opgeslagen onder:

Na de aanslag op Charlie Hebdo is de vraag wanneer we met ons allen op de Dam staan om de aanslag op Matthijs van Nieuwkerk af te keuren. Na de aanslag in Parijs fietste Van Nieuwkerk met een extra versnelling naar huis. Straks moet hij misschien in een gepantserd voertuig heen en weer van huis naar de studio omdat hij Jack de Vries en Jort Kelder aan tafel heeft zonder hen te lasteren over hun terrorisme en genocide in Moslimlanden.

Twee keer heeft een journalist de poging gedaan in gesprek te komen met Van Nieuwkerk over de zware internationale misdrijven die Van Nieuwkerk middels misbruik van zijn prominente rol als 'angry young man' bij de VARA ondersteunt. De eerste keer monde uit in weg lopen door Van Nieuwkerk en schelden van Jan Mulder. De tweede keer is betrokken journalist ronduit in vereniging mishandeld door vier redactieleden van de Wereld Draait Door.

Matthijs van Nieuwkerk en zijn de Wereld Draait Door verkiezen het om te zwijgen over de zware internationale misdrijven in Moslimlanden van hun politiek geïnspireerde tafelgasten. Een keuze die niet gerespecteerd wordt. Van Nieuwkerk wordt betaald uit de staatskas dus hij kan ook wel eens wat teruggeven aan de maatschappij door het terrorisme en de genocide van Jort Kelder en Jack de Vries in Moslimlanden zichtbaar te maken. Matthijs van Nieuwkerk blijft graag in het 'umfeld' van Jort Kelder en ziet hem als vriend.

Conclusie is gerechtvaardigd dat Matthijs Van Nieuwkerk kennelijk deelneemt aan de georganiseerde criminaliteit van Jort Kelder en die Jack de Vries. Slachtoffers van de genocide van Jort Kelder en Jack de Vries volgen de weg die leidt tot strafvervolging van Matthijs van Nieuwkerk en de rest van de groep terroristen waarvan hij lid is in verband met het leed wat hen onbevoegd is toegevoegd. Dat is een trage gang want via de ambtelijke molen. Tot die tijd moet Matthijs van Nieuwkerk elk moment van de dag achterom kijken want ISIS en Al Qaida hebben vanzelfsprekend ook hem op de dodenlijst staan.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus