U bent hier: Home / Aanslagen in Nederland

Aanslagen in Nederland

by J.L. de Kreek — last modified 11-10-2013 10:36
Opgeslagen onder:

Het Goede Nieuws heeft van betrouwbare bronnen in de bewaking en beveiliging van de rijksoverheid vernomen dat er vrees is voor aanslagen in Nederland, en dat de politiek voorkomt dat er iets mee gedaan worden kan. Ook weet Het Goede Nieuws dat bij regering en parlement geen tot onvoldoende bewustzijn is over de bron van het naderend onheil. Wanneer de aanslagen precies plaats zullen vinden is onbekend. Het kan op korte termijn exploderen. De klap kan ook enige tijd op zich laten wachten.

Waaraan gedacht worden kan zijn bomaanslagen op markten, bussen, winkelcentra en dergelijken zoals in Nairobi onlangs. Er komt een tsunami van geweld naar Nederland. Dit geweld is uitgelokt door de illegale oorlogen van het vrije westen in Islamitische landen. Tevens wordt dit geweld uitgelokt door Geert Wilders met zijn anti-Islam propaganda. Onder terrorisme bestrijders in Nederland is grote zorgen omtrent de wijze waarop de Nederlandse politiek invulling geeft aan 'command responsibility' en 'responsibility to protect'.

Omdat Nederlandse politici onbenaderbaar zijn voor inhoudelijk commentaar op de onrechtmatige ambtelijke bediening loopt het in de uitvoering van overheidstaken in het algemeen en bij bewaking en beveiliging van de staat compleet fout. Ernstige beveiligingslekken maken dat Nederland in een extreem explosief klimaat terecht komt waarbij ook binnenlands gewelddadig verzet kan ontstaan ten gevolge van de druk van het internationaal terrorisme van de Nederlandse politiek.

Voorts maakt de Hoge Raad chronisch pathologische misslagen in de toetsing van nationaal en internationaal recht aan de algemene bevoegdheden van het OM om zonder rekening te houden met de ambtelijke bediening alle politici sinds Balkenende I terstond aan te houden en voorgeleiden in verband met het ondersteunen van genocide in Irak. Gevolg daarvan is dat de misdrijven niet bestreden worden en voortgaand bron zijn van Jihadistisch counter-terrorisme. Iedereen in Nederland moet zich bewust zijn dat de guerrilla die nu naar Nederland komt omstandigheden levert zoals ook in Syrië, Libië en Irak te zien zijn.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus