U bent hier: Home / Aanslagen Parijs ontrafeld

Aanslagen Parijs ontrafeld

by J.L. de Kreek — last modified 26-11-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Aanslagen in Parijs zijn ontrafeld. Justitie en terrorismebestrijders worden gemotiveerd verzocht bevoegd middelen rechtens in te zetten tegen de groep van Geert Wilders & co waaronder teven begrepen TMG, GeenStijl en Jan Roos persoonlijk. De organisatie die de aanslagen in Parijs heeft laten plegen wordt bestuurd door in Nederland verblijvende Nederlanders en in de Verenigde Staten van Amerika verblijvende personen. De groep van Geert Wilders & co is ook medeplichtig aan de aanslagen 11 september 2001.

Voorts heeft de groep van Wilders & co een voorgeschiedenis van niet ontmaskerde hoofdrollen in verband met de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. De aanslagen in Parijs zijn het resultaat van de voortbouwende agenda van de helden van Wilders die de grondleggers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah. Harde niet te miskennen feiten die eerst recent ontdekt zijn nadat onderzoek was gestart naar de misdrijven van Wilders tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten.

De helden van Wilders zijn de aartsvaders van het meest vurige antisemitisme ná de Franse Revolutie. Het zijn de fysieke bedenkers van de 'Endlösung der Judenfrage' en de Holocaust. Meeste mensen denken dat dit bedacht is door Hitler, terwijl de helden van Wilders de architecten zijn van WOII en de Shoah en de aanslagen in Parijs. Het begint pas. De terroristische organisatie van de groep volgers van de helden van Wilders heeft gepland dat het rond 2030 de macht op aarde naar hun tevredenheid heeft overgenomen.

Overal op aarde vechten blanke huurlingen de strijd tegen terreur op basis van de leugen dat de vliegtuigen de oorzaak van het instorten van de torens van de Twin Towers zijn kunnen. De aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn veel geavanceerder dan de meeste mensen weten. Militair materiaal en expertise moet daarvoor worden ingezet met een professionele voorbereiding en snel opererende managers en techneuten. De aanslagen in Parijs zijn het resultaat van de oorlog van in de Verenigde Staten van Amerika en onder bondgenoten verblijvende (organisatie van) personen tegen de mensheid in het algemeen en de Semieten in het bijzonder.

Wilders en zijn volgers ambiëren een door blanken gedomineerd apartheidsregiem wat oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide accepteert alsof het zoete koek is. Van GeenStijl wordt verwacht dat het rekening houdt met de belangen van de veiligheid van de Staat en bondgenoten en die van beschermde bevolkingsgroepen gevrijwaard te blijven van internationale misdrijven. GeenStijl is openlijk racistisch. Schaamt zich daarvoor niet. Het kijkt willens en wetens weg van de feiten die bewijzen dat Wilders verantwoordelijk is voor verhoogde terreurdreiging en sneuvelen van Nederlandse en NATO militairen, en dat zijn helden de grondleggers zijn van het bombardement op Rotterdam.

GeenStijl helpt de man die personen met hoofd verantwoordelijkheid voor de bombardementen op Rotterdam als zijn helden ziet. GeenStijl is kennelijk de grootste Feyenoord hater van Nederland vanuit het Pand in Noord waar de meerkoppige vijand van de Staat één van zijn propagandadesks heeft gehuisvest. De aanslagen in Parijs komen voort uit de terroristische plannen van de helden van Wilders die onder andere de 'Endlösung' en Holocaust omvatte en een voortbouwende strijd naar wereldmacht voor de groep en separatie van minderheden en beperkingen van vrije meningsuiting, afschaffing van democratie en herstel van feodale verhoudingen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus