U bent hier: Home / Aanslagen Parijs schuld Matthijs van Nieuwkerk

Aanslagen Parijs schuld Matthijs van Nieuwkerk

by J.L. de Kreek — last modified 17-11-2015 22:05

Matthijs van Nieuwkerk toont het verkeerde sentiment in zijn uitzending van maandag 16 november 2015 over de aanslagen in Parijs afgelopen vrijdag. Tafelheer Adriaan van Dis schetst een klein deel van het probleem. De bron van de aanslagen in Parijs is gelegen in het werk van politieke tafelgasten van Matthijs van Nieuwkerk en het journalistieke werk van hem en Jort Kelder. Niet alleen Mathijs van Nieuwkerk en Jort Kelder zijn verantwoordelijk voor de aanslagen in Parijs.

Ook GeenStijl en Geert Wilders en de inmiddels overleden arabist Hans Jansen. De aanslagen in Parijs zijn de reeds jaren voorspelde bloedige wraak op de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van de Westerse politiek en Media en Entertainment organisaties in Moslimlanden. Daarbij verhelen zij willens en wetens dat de Holocaust in 1897 reeds beraamd is door journalisten en schrijvers die de helden zijn van Wilders.

De aanslagen in Parijs zijn wraak op Bush, Balkenende, Blair en Jack de Vries die nog altijd vrij rondlopen en niet tot levenslang of de doodstraf zijn veroordeeld voor hun blatante internationale misdrijven in Moslimlanden. De aanslagen in Parijs zijn wraak op de hooghartige arrogantie van Matthijs van Nieuwkerk en Jort Kelder en Geen Stijl en de Telegraaf en Geert Wilders om domweg de feiten te negeren en zonder noodzaak een onrechtmatige oorlog te voeren tegen de Islam als geloof en Arabieren om hun ras en manier van leven.

De aanslagen in Parijs zijn wraak op de aanhoudende steun voor de Zionisten die, eerlijk is eerlijk, ook hoofdverantwoordelijk zijn voor de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 en nu na zeventig jaar relatieve rust een derde trap van hun meertrapsraket naar het Nieuwe Feodalisme afsteken. De Zionisten strijden van meet af te Basel 1897 een wereldbestuur van enkele feodalen waaronder begrepen de familie van de patroon van de helden van Wilders die ook Hitler financierde en Auschwitz in bezit had.

Matthijs van Nieuwkerk en de Wereld Draait Door zijn adequaat geïnformeerd over en/of gewaarschuwd voor de oorlogscriminelen die de VARA op kosten van de belastingbetaler welhaast dagelijks aan de tafel van Matthijs van Nieuwkerk verteert met positieve aandacht en afwezigheid van kritische vragen of confrontatie met de schandalige dagelijkse terroristische feiten van de Nederlandse politiek en media. De Wereld Draait Door kiest ervoor de boodschapper te molesteren en de boodschap te negeren.

Om terrorisme te voorkomen moeten media persoonlijkheden als Matthijs van Nieuwkerk, Jort Kelder en journalisten als Fidan Ekiz juridisch gesloopt worden. Ten minst genomen een beroepsverbod en eeuwige verbanning naar de plantsoenen dienst. Narcistische drammers die niks anders dan hun eigen ongelijk als waarheid verkondigen terwijl zij kunnen weten dat zij daarmee de internationaal opererende terroristische organisatie achter ISIS steunen. Net als Hitler en de Nazi's staat ISIS niet op zichzelf. Hitler en de Nazi's werden volop geholpen door de Zionisten.

De verhoudingen bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog waren dat de Nazi's de Zionisten hielpen met de uitvoering van de plannen van de helden van Wilders waaronder tevens begrepen de vernietiging van Joden als Jom Kipoerachtig brandoffer ter afsluiting van de door de helden van Wilders bedachte 'Endlösung der Judenfrage'. Allemaal feiten die het terrorisme domineren en die willens en wetens genegeerd worden door de mainstream massa omdat de eigen verantwoordelijkheid onder ogen ogen gezien moet worden.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus