U bent hier: Home / Aanval = ingezet

Aanval = ingezet

by J.L. de Kreek — last modified 08-04-2015 10:35
Opgeslagen onder:

De aanval is ingezet tegen Geert Wilders, Hans Jansen, Geen Stijl, de Mainstream media, de politiek delinquenten en de jeugdbescherming. Afgelopen jaren zijn de bewijzen verzameld en is het fundament gelegd voor het juridisch kanonvuur wat komende tijd at random afgeschoten wordt. De medewerkers van Geen Stijl kunnen het best een veilig heenkomen zoeken ergens in een land zonder uitleveringsverdrag met Nederland.

De media in Nederland van links tot rechts bezit een wereldbeeld wat niet strookt met de realiteit. Ondanks dat de feiten zeer helder blijken uit een groot aantal goed gedocumenteerde bronnen op internet, blijven zij hun ongelijk volhouden. Denk daarbij vooral aan de Dagelijkse Standaard, Jalta, Elsevier, Telegraaf, Geen Stijl en ook de Volkskrant. Bij de Volkskrant werkt Kustaw Bessems. Kustaw Bessems heeft eerder bij andere uitgaven gewerkt zoals De Pers.

Kustaw Bessems is prominent journalist met een joodse achtergrond, net als de uitvinder van de 'Endlösung der Judenfrage'. Toch zwijgt Kustaw Bessems over dit feit en ondersteunt hij de hetze van de Zionisten tegen het eerlijke Joodse geluid op www.hetzuur.nl. De torens van de Twin Towers kunnen niet zijn ingestort door de vliegtuigen. De oorlog in Irak is illegaal. Allemaal feiten die niemand van de Mainstream Media onder de aandacht brengt van het publiek.

Alsof het Nederlandse publiek er geen belang bij heeft te weten wat er écht gebeurt. Wie anders denkt over de feiten dan de MSM is een complotdenker. De journalisten van de MSM hebben een extreem vervelende manier van doen die aan het terrorisme van de Nederlandse politiek gerelateerd is. Matthijs van Nieuwkerk is daarvan een prachtig voorbeeld. De duurst betaalde Tv-persoonlijkheid en hij maakt reclame voor oorlogscrimineel Jack de Vries. Ook de VARA kan van zichzelf zien dat Jack de Vries een hele grote oorlogsmisdadiger is.

Nu is het zo dat de strijders van ISIS de feiten wel kennen. Die zijn aan het vechten geraakt omdat het zich vrij wanende westen op basis van zelf veroorzaakte aanslagen in de VS een oeverloze oorlog in Moslimlanden en een stelselmatige en structurele aanval tegen de islamitische wereldbevolking voert, met massavernietigingswapens bovendien. Hussein had geen WOMD. Bush, Balkenende en Blair hebben ze gebruikt. Ondersteund door Jeannine Hennis en Geen Stijl. Geen Stijl vindt alles vies en vuil wat niet de eigen nestgeur heeft. Een moslim in Nederland kan geen goed doen.

Geert Wilders en arabist Hans Jansen zijn natuurlijk wel lekker bezig wat Geen Stijl betreft. Dat Geert Wilders middels FITNA schuld heeft aan het sneuvelen van twee Nederlandse TOP-militairen, en dat er andere TOP-militairen gewond zijn geraakt door schuld van Wilders en dat Wilders met FITNA grote materiële schade heeft veroorzaakt bij Defensie is Geen Stijl helemaal niet ontgaan. De redactie vindt het prachtig en beloont de handlanger van Geert Wilders met een prominente plek op de front-page om zijn zieke propaganda te verspreiden.

Hakken worden in het zand gezet en er wordt vol uitgehaald. Op schrift want zo gaat dat in een beschaafde samenleving. Niet wordt gekozen voor het fysieke molesteren van de redactie van Geen Stijl, née gekozen wordt voor de sloophamer van politie en justitie met voorafgaand verlof van de rechtspraak. Wordt een artikel 12 SV procedure genoemd. Er kan altijd nog geslagen worden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus