U bent hier: Home / Aanval is ingezet

Aanval is ingezet

by J.L. de Kreek — last modified 26-09-2013 10:40
Opgeslagen onder:

Aanval is ingezet. Tegen de medewerkers van de kinderbescherming, de Zionisten, Geert Wilders, VVD, CDA, de rest van de politieke partijen in het parlement, Jort Kelder, Matthijs van Nieuwkerk, PowNed, Joshua Livestro en @ANanninga

Op de Dagelijkse Standaard wordt daarover lacherig gedaan. Dit is niet de verstandige keuze. Mogelijk dat het met angst te maken heeft. Dat politie en justitie zich inderdaad tegen de medewerkers van de Dagelijkse Standaard keert in verband met het bewust ondersteunen van de genocide van de VVD in Irak.

Volgende week zijn er twee knallende zaken in behandeling bij het Gerechtshof. In Den Haag is in behandeling het verzoek tot strafvervolging in verband met de kinderhandel en -misbruik van de Bureaus Jeugdzorg en co. In Amsterdam gaat de zaak van het hoger beroep van hetzuur.nl verder. Dat die site überhaupt nodig is bewijst de ziekte in het hoofd van @ANanninga.

Omdat oud secretaris-generaal mr. Joris Demmik persoonlijk in deze een prominente hoofdrol blijkt te spelen en de raadsheren van het Hof allen de beroepssecreet beroepshalve persoonlijk kennen wordt vervolging van de medewerkers van de kinderbescherming bemoeilijkt. Voorts geldt dat nu niemand vrijwillig meewerkt aan uitvoering van het veiligheidsplan dit een ieder door de strot geduwd worden zal.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus