U bent hier: Home / Abulkasim Al-Jaberi terroristische oproerkraaier

Abulkasim Al-Jaberi terroristische oproerkraaier

by J.L. de Kreek — last modified 13-07-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Begint Abulkasim Al-Jaberi nog een keer over het brengen van de intifada naar de poorten van Amsterdam dan loopt hij risico in ieder geval juridisch te worden gesloopt. Eerst “Fuck de Koning”. Nu op de Dam ten overstaan van Hamas beginnen over intifada aan de poorten van de hoofdstad is vragen om vette stront voor Abulkasim Al-Jaberi persoonlijk. Hopelijk begrijpt hij goed wat er in dit commentaar over zijn optreden geschreven wordt. Fuck Abulkasim Al-Jaberi dubbel en dwars in ál zijn lichaamsopeningen.

Abulkasim Al-Jaberi en ook die Thomas van Beersum zijn helemaal niet geïnteresseerd in de Palestijnse zaak. Het zijn egotrippers die amper het luierschijten afgeleerd hebben. De Palestijnse zaak is niet gediend met “Fuck de Koning” of intifada aan de poorten van Amsterdam. Zij die de intifada halen of brengen naar de poorten van Amsterdam worden verscheurd. Lieden als Abulkasim Al-Jaberi en ook die Thomas van Beersum riskeren een 'manhunt” zoals 'manhunt' bedoeld is wanneer zij nog een keer met hun opruiende preken in het openbaar verschijnen. Abulkasim Al-Jaberi vergist zich heul erg in de waardering voor zijn optreden. 

Zijn “Fuck de Koning” werd ook al zo weinig op prijs gesteld. Ook al was Prins Bernhard lijfwacht van Hitler en voer hij onder de Nazivlag en heeft zijn kleinzoon de duurste uitkering ooit, Nederland is een Koninkrijk. Het Nederlands staatshoofd is voor de Nederlander minstens zo Majesteitelijk als Mohammed. Daarmee wordt niet gefucked. Ook niet door Abulkasim Al-Jaberi omdat hij wil opvallen voor de meisjes. De optredens op de Dam 11 juli 2015 waren indrukwekkend. Behalve Abulkasim Al-Jaberi met zijn intifada aan de poorten van Amsterdam. Dat is een moment om hem subiet ónder het podium te plaatsen. Doet Abulkasim Al-Jaberi zoiets nog een keer dan wordt er misschien aangifte gedaan tegen Abulkasim Al-Jaberi in verband met voorbereiden van terrorisme gerelateerde misdrijven. 

Meeste terroristen doen alsof de invulling van het begrip terrorisme afhankelijk is van het politieke profiel van betrokkene. Dat is niet waar. Terrorisme is een geobjectiveerd begrip. Terrorisme heeft twee belangrijke kenmerken. Het eerste is verandering. Het tweede is geweld. Onder geweld kan elke vorm van agressie verstaan worden. In strafrechtelijke zin betekent terrorisme onder andere dreigen met geweld voor maatschappelijke verandering. Ongeacht het karakter van de maatschappij. Ook bij een racistische samenleving is dreigen met intifada om deze te veranderen gelijk aan terrorisme. Aankondigen dat de intifada naar de poorten van Amsterdam komt als Abulkasim Al-Jaberi geen gelijk krijgt is een terroristische dreiging. Abulkasim Al-Jaberi is een hele vervelende irritante zuigende 'motherfocker' die beter naar een Marxistischgetto verhuist waar ze hem wel leuk vinden.

Wat Abulkasim Al-Jaberi en ook zijn vriendje Thomas van Beersum niet graag willen begrijpen is dat ideologen zoals Marx waarop zij hun gelijk baseren de Zionistische zaak diende. Karel Marx met zijn Das Kapital is een leugenaar om lieden als Abulkasim Al-Jaberi of Thomas van Beersum amper jeugdpuisten vrij giftig vol testosteron op het podium te krijgen briesend dat zij de intifada naar de poorten van Amsterdam brengen als zij hun zin niet krijgen. De socialisten van socialisme.nu (Hitler was ook socialist) stonden ook op de Dam met hun bullshit. Probeer die gasten eens uit te leggen dat één plus één twee is. Niet te doen. Zei willen vechten, zeiden ze. Als dat de feiten zijn, dat men wil vechten, dan zijn zij de eersten die in de hoek kommen te liggen en zijn de Palestijnen geen 'focking' reet opgeschoten.

De kwestie in Palestina nu met de Palestijnen en de vernietiging van Gaza is de voortbouwende Holocaust om Groot Israël -van de Eufraat tot de Nijl- als koninkrijk in handen te laten vallen van de familie die ook Hitler financierde, Auschwitz in eigendom had, Charlie Hebdo laat drukken en met wie de zus van Paris Hilton getrouwd is. Zij die dreigen met intifada naar Amsterdam dragen bij aan realisatie daarvan. De vernietiging van Gaza is een Zionistisch project, zoals ook Hitler en Auschwitz projecten van Zionisten waren. Zionisten zijn mensen die liegen dat zei Joden zijn. Zionisten zijn vervullers van Katholieke Eind Tijd profetieën in dienst van Satan. Abulkasim Al-Jaberi mag vijf keer per dag tot Allah bidden met zijn Palestijnensjaal en verder zijn grote waffel houden.

Palestijnen zijn gediend met respect voor de Koning want uit naam van de Koning moeten Esther Voet en Ronny Naftaniel en Ronald Eissens en Onno Hoes veroordeeld worden voor het ondersteunen van de voortbouwende genocide van de Zionisten op de Semieten. Het zijn zware internationale misdrijven die ondersteund worden door de Nederlandse Zionisten. Meer dan honderdduizend Nederlandse Joden hebben zij laten vermoorden in de kampen van de familie die ook de verantwoordelijken voor de verwoesting van Gaza financiert. De Palestijnse kwestie is gediend met begrip van de context. Wetenschap van de feiten. Kennis van de waarheid. Daarmee zijn de Palestijnen gediend. Weten dat de Zionisten de wegbereiders van Hitler en grote kwartiermakers van WOII en de Shoah zijn. De groep die de Palestijnen uitmoordt heeft ook Rotterdam laten bombarderen. Abulkasim Al-Jaberi neukt heul hard zijn moeder als hij nog een keer begint over intifada naar Amsterdam brengen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus