U bent hier: Home / Acherlijke Zionistische cultuur

Acherlijke Zionistische cultuur

by J.L. de Kreek — last modified 15-05-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Wilders die zijn cultuur zo geweldig vindt vertelt niemand dat zijn helden de initiatiefnemers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en dat journalisten van de Telegraaf al in 1922 daarmee bekend waren. Dankzij Hitler ging de Duitse economie als een tierelier. Hitler deed tenminste wat aan die achterlijke parasieten die zich Joden noemen en dat niet zijn. Hitler is de man van de Beetle.

Hitler was ook een beetje de weg kwijt en had geen goede reactie op het geweld van Zion dat Duitsland en Europa dreigde te vernietigen. Meeste mensen beginnen het Holocaustonderwijs bij de boekverbrandingen of Kristalnacht. Feitelijk was de Holocaust toen al lang begonnen. De officiële start van de Holocaust was de oprichting van vereniging Erez Israël te Bazel augustus 1897 door de Zionistische helden van Wilders die de historische collega's zijn van Jan Roos en de rest van het personeel van de Telegraaf Media Groep.

Hitler heeft helemaal niks met de Holocaust te maken. De Duitsers zijn helemaal niet schuldig aan uitroeiing van de Joden. Personeel van IG Farben, Kapo's, Sondercommando's en Oekraïners zijn de Gewillige Beulen. De Zionisten hebben in 1897 reeds de antisemieten geaccrediteerd om Joden en hun rijkdommen te executeren. De Zionisten en hun oorlogsdoelen waren de motor achter de Tweede Wereldoorlog. Antisemitisme en Holocaust was hun smeerolie voor de kolonisatie van Palestina. De Zionisten hadden daarvoor alleen de 'sweet seventeens' nodig. Waren de Zionisten er nooit geweest dan was er ook nooit een Holocaust of Tweede Wereldoorlog geweest.

Zonder de Zionisten was ook de Eerste Wereldoorlog in 1916 reeds beëindigd. Duitsland was super. Duitsland was te gek en boven alles. Dat Hitler militair uit zijn plaat ging is omdat de Zionisten Duitsland dreigde te vernietigen en Duitsers in het buitenland geterroriseerd werden. De Zionisten verklaarde maart 1933 Duitsland de oorlog en maakte van alle Joden in Duitsland vijandige strijders die volgens gangbaar gebruik in de wereld, gedetineerd werden in kampen. Het is laf tuig die Zionisten en hun handlangers in de journalistiek.

Hitler had met de Blitzkrieg een korte militaire operatie voor ogen die wat Hitler betreft niet had hoeven escaleren tot wereldoorlog. Het was de familie Rockefeller en nog wat giganten die Frankrijk in 1933 kapot wilden in verband met het Verdrag van Versailles en de socialisten in Duitsland wilde elimineren, en daarom Hitler zijn oorlogskapitaal financierde. Dat Hitler de rest van zijn geld van Zionisten kreeg staat niet in de handleiding bij het Dagboek van Anne Frank. Toch zijn het de feiten. Net als dat schrijver Leon de Winter en zijn familie Nazileugenaars zijn die willens en wetens deelnemen aan het bedrog van Zion omdat het zo leuk winkelen is op Dizengoff.

De andere prominente Jeudse familie, Rothschild, die ook Charlie Hebdo laat drukken, liet middels de ondernemingen Auschwitz bouwen en leverde het gas aan de kampbeheerders voor desinfectie tegen luizen. Meeste mensen weten niet dat de Joden die tussen de Eerste en Twee Wereldoorlog uit Oost Europa bij Duitsland de grens over zijn gevluchte ook vergast zijn tegen luizen. Zonder dat ze daarbij overleden. De Joden toen zijn op de vlucht geslagen vanuit Oost Duitsland opgejaagd door antisemitische pogroms die willens en wetens zijn uitgelokt of losgemaakt door de helden van Wilders.

Waren de helden van Wilders er niet geweest dan was Prins Bernard gewoon verdienstelijk lid van de SS en had men niemand ooit horen zeiken over de Swastika die voor de oorlog door de Koninklijke familie op het bootje gevoerd is. Ook het jankverhaal van journalist Hans Knoop over Pieter Menten was nooit aan de orde geweest als zijn Zionistische vrienden in 1897 gewoon hun kop hadden gehouden met hun zogenaamd Joods nationalisme, terugkeer van de Joden naar Israël of achterlijke cultuur. Journalisten met zogenaamd Joodse achtergrond en niet Hitler zijn de initiatiefnemers van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust: de vrienden van Geert Wilders, Jan Roos en Hans Knoop.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus