U bent hier: Home / Achtervolging van Geert Wilders

Achtervolging van Geert Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 07-09-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Wanneer de beslissing tot vervolging van Geert Wilders precies valt is volgens berichten op Telegraaf.nl nog niet te zeggen. Intern circuleert al enige tijd september als streefmaand. De kans dat Geert Wilders vervolgd zal worden lijkt groot. De rechtbank in Den Haag is drukdoende met de voorbereiding van het strafproces tegen Geert Wilders. Ook een aanwijzing voor vervolging van Wilders is de zaak laatst in verband met het mogelijke lidmaatschap van Wilders van het Europees Parlement waarin Wilders mr. Knoops als advocaat had. Iedereen weet dat Knoops alleen strafrecht doet.

Mr. Knoops is regelmatig in de media als het gaat om internationaal recht. Ook is meester Knoops wel eens advocaat geweest van leden van de Nederlandse krijgsmacht. In 2010 was er al aangifte gedaan tegen Geert Wilders in verband met misdrijven tegen leden van de Nederlandse krijgsmacht. De rest van de 'gekkies' deed aangifte van discriminatie of haatzaaien. Eerst toen de opinie van professor de Roos publiek werd door het Wildersproces op internet besloot benadeelde partij De Kreek dat hij als benadeelde partij in de rechtszaal aanwezig moest zijn. Daarvoor vond hij het niet nodig zich te stellen want dat deden meneer Prakken en de rest van de linkse kerk reeds.

 

Pas toen professor de Roos de deskundige opinie via de officieren van justitie in de livestream openbaar maakte dat de vrije meningsuiting ophoudt waar de existentiële bedreiging of de intrinsiek conflictueuze tweedeling begint, wist De Kreek dat hij zijn aanwezigheid in de rechtszaal van het eerste Wildersproces niet wilde missen. Natuurlijk is onmiddellijk de vraag of de dood van twee Nederlandse militairen in Afghanistan door "Fitna" een existentiële bedreiging is. Inmiddels is bekend dat het voor het Openbaar Ministerie lijkt alsof uit alle rapporten van de Staat over dreigingen en terreur tegen Nederland, blijkt dat de negativiteit van Wilders de oorzaak is. Wilders lokt terrorisme uit. Daarom moest hij al in 2010 van de straat gehaald worden. Wilders lijkt steeds te vergeten dat Nederland betrokken is bij gewapende conflicten in Moslimlanden waardoor hij zij gore bek moet houden.

 

Benadeelde partij De Kreek deed bij en tijdens het eerste Wildersproces meerdere pogingen Wilders aan te houden en over te dragen aan de politie bij wijze van burgerarrest. De Kreek had vooraf aan alle betrokkenen gecommuniceerd dat volbrenging van het burgerarrest van Wilders, wat bij heterdaad is, zijn doel was. Iedereen lachen over de mapjes, en de advocaat van Wilders die de feiten onderschat. De Kreek was in die zaal niet aanwezig om grapjes te maken. Feitelijk was hij daar om serieus stront te schoppen met Wilders want niemand lijkt hem van repliek te kunnen of willen dienen. Toen de deskundige rapportage van professor de Roos besproken werd vertrok De Kreek spoorslags naar de Rechtbank Amsterdam. Hans Jansen kwam hem daar nog tegen in een koffietent, en daarna brieste hij in de rechtszaal over De Kreek persoonlijk. Dat was smullen.

 

Dat De Kreek in de zaal aanwezig was bewijst dat de kans bestaat dat Wilders waarachtig rechtens de sigaar is want De Kreek heeft zo zijn obsessies. Misschien een beetje technisch: om de georganiseerde zware criminaliteit van Wilders te bestrijden moet er gesloopt worden. Juridisch uiteraard. Anders is de lol eraf. Wilders wil waarschijnlijk niet vervolgd worden. Die zet via de media bijlen aan de wortels van de onafhankelijke rechtspraak door te dreigen met bijlen aan de wortels van de onafhankelijke rechtspraak indien hij niet vrije gesproken wordt. Tevens molesteert hij verbaal agressief getuige Schalken in de rug die als raadsheer had bijgedragen aan de beruchte Wilsbeschikking waardoor Wilders vervolgd werd. Wilders denkt misschien dat hij de enige is die niet op het achterhoofd gevallen is. Had Wilders de advocatenbroeders Anker gekozen dan was hij niet bedrogen door de Joodse advocaat die er reclame mee maakte dat hij in verband met het telefoonnummer op de arm van zijn vader, geen oorlogsmisdadigers verdedigt.

 

Wilders is óók oorlogsmisdadiger. Dit is helaas nu nog niet te vervolgen omdat Wilders tevens misbruik maakt van democratisch verkregen macht, middelen en bevoegdheden en ambtsplichten schendt - is inmiddels juridisch vastgesteld door de Hoge Raad. “Fitna” is persoonlijk. Wilders is vrij gesproken. Hij is niet verdedigd door Moskowiets. Moskofiest heeft verzorgd dat de kans op levenslang voor Wilders groter geworden is. Dat is de Mos op de sloffen allemaal uitgelegd. Er is voor hem gestaan. Hij is gewezen op de feiten. Dat Moskowiets na het Wildersproces uitgespeeld was als advocaat komt misschien ook omdat De Kreek besloten had de klachten over de Mos via strafrechtelijke weg te behandelen. Uitgesloten is het niet. Iedereen denkt natuurlijk dat straks het tweede Wildersproces komt. Dat is niet het geval. Het derde Wildersproces komt. Het tweede Wildersproces is aan ieders neus voorbij gegaan omdat niemand oplet. In het dossier van het tweede Wildersproces zit het ambtsbericht met het door het OM geformuleerde waarheidsvermoeden in verband met de misdrijven van Wilders tegen de veiligheid van de Staat. Zó lachen met die Wilders.

 

De komende maanden, mogelijk jaren, kan iedereen hoog en/of laag springen. Wilders wordt vervolgd. Niet alleen dat. Er gaat ijs en weder dienende flink huisgehouden worden. Wie zich verzet krijgt klappen zoals dat normaal gaat bij handhaving van de orde. Dat is zoals het moet en gaan zal bij en tijdens de vervolging van Wilders en zijn kring. In ieder geval hoort daarbij arabist Hans Jansen. Hopelijk ook Pritt en Annabel Nanninga de Racistische Huisvrouw van GeenStijl. Als iemand zich vergist zijn zij het. Dat optreden van Schalken met dat etentje bij Bertus Hendriks en die paar flessen wijn was om te voorkomen dat Hans Jansen als vriend van Bertus Hendriks nu te kampen krijgt met strafvervolging in verband met het ondersteunen van de misdrijven tegen de veiligheid van de Staat van Wilders. Vriend van een vriend help wordt dat genoemd. Bij Jansen die vol is van zijn criminele overtuiging viel het kwartje niet. De beschikking van Schalken en zijn collega's van het Gerechtshof Amsterdam is alleen relevant voor de waarneming dat “Fitna” in de particuliere hoedanigheid van Wilders valt. De rest was mist. Nu de komenden maand, maanden, zijn bepalend voor Wilders. Krijg hij dertig jaar of levenslang.

 

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus