U bent hier: Home / AD journalist Chris Klomp ondersteunt terrorisme

AD journalist Chris Klomp ondersteunt terrorisme

by J.L. de Kreek — last modified 18-12-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Chris Klomp is journalist van het AD en het ANP. Het ANP is van Veronica. De Persgroep is eigenaar van het AD. Ook wanneer Chris Klomp de feiten in het gezicht geduwd krijgt blijft hij ontkennen en de boodschapper “koekoek” noemen. Chris Klomp is door een ter zake kundige zicht gegeven op de methode en technieken voor kinderhandel van de Kinderbescherming, de Nazi-feiten van de helden van Wilders en de terroristische plannen van de groep waaraan Geert Wilders en Demmink en kennelijk ook Chris Klomp deelnemen.

Chris Klomp beroept zich erop dat journalisten niet gedwongen worden kunnen ergens over te schrijven. Chris Klomp vergeet dat deelnemen aan terrorisme gerelateerde en/of internationale misdrijven verboden is, en dat een journalist kan deelnemen door niet te schrijven over de Nazi-feiten van de helden van Wilders of de feiten in verband met de aanslagen in de VS 11 september 2001 of de oorlogsmisdaden van Balkenende.

Journalisten in Nederland matigen zich de arrogantie aan het over feiten te hebben wanneer zij beweren dat Moslims verantwoordelijk zijn voor de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001. Journalisten vergeten daarbij dat het journalisten en schrijvers zijn die het Draaiboek voor de Holocaust hebben geconcipieerd en gepubliceerd en verspreid en dat het journalisten zijn die erover hebben gezwegen en er nog over zwijgen.

Dat de Zionistische held van Wilders het Draaiboek voor de Holocaust geschreven heeft en de 'Endlösung' op de internationale agenda heeft gezet is van belang in de context van de “minder-minder” uitspraken van de Blonde Geit. Voor Chris Klomp doet het er niet toe. Chris Klomp kan het ook niks schelen dat de kinderbescherming niet aan waarheidsvinding doet voordat het minderjarigen uit huis plaatst. En de titels niet laat betekenen voordat het executeert. Chris Klomp is de wacht aan gezegd.

Als Chris Klomp zijn leven niet betert loopt hij het risico juridisch en/of anderszins onder de voet gelopen te worden door het leger van Officieren van Justitie wat ook Wilders en GeenSteil en de Telegraaf zal moeten vervolgen in verband met diepgaande betrokkenheid bij de voortbouwende genocide van de groep volgers van de helden van Wilders op de Semieten. Chris Klomp wordt het niet meer uitgelegd. Hij wacht op de man met de hamer die hem met een mokerslag de feiten bijbrengt.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus