U bent hier: Home / Adolf Hitler bondgenoot Israël

Adolf Hitler bondgenoot Israël

by J.L. de Kreek — last modified 05-12-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Meeste mensen denken gehersenspoeld als ze zijn dat Israël in 1948 is opgericht. Israël is opgericht te Basel 29-31 augustus 1897. In 1948 heeft Israël zich onafhankelijk verklaard van de antisemitische vrienden en fascistische bondgenoten. De plannen voor de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn bedacht door de oprichters van Israël. Hitler is betaald door de oprichters van Israël. Auschwitz was hún kamp. Eichmann zag zichzelf als één van de oprichters van Israël.

De lange arm van Israël snoert personen met Joodse achtergrond de mond om de waarheid over de Zionistische grondslag van de Holocaust onder het tapijt te schuiven. Daarbij gaat Israël dermate ver dat het de Nederlandse Rechtspraak bedreigt met afschrikwekkende gevolgen om de Nazi-feiten van Geert Wilders te verzwijgen. Geert Wilders bewondert het creatieve brein van de Holocaust als zijn held. Bij GeenStijl vindt die rooie dit de normaalste gang van zaken want de Telegraaf is al sinds 1922 betrokken bij de terroristische organisatie van de held van Wilders om de Holocaust te laten plaatsvinden. In de jaren dertig van vorige eeuw zijn mensen in Engeland veroordeeld voor smaad of laster omdat ze zeiden dat Hitler een Jood was.

De naam Hitler is een pseudoniem. Een aangenomen naam die associaties wekt met prominente Joodse families. De familie Hitler leeft in Israël. Hitler is een Joodse naam. Hitler zelf had geen of weinig Joods bloed. Goebbels des te meer. Goebbels bezat zelfs een rabbinale afkomst. Voorts waren Feder en Eichmann ontegenzeggelijk Zionistisch geïnspireerd. Eichmann die verantwoordelijk was voor het transport van de Joden per treinen door heel Europa, voerde de plannen uit die in 1896 waren bedacht door de oprichters van Israël. Zij hebben voor de uitvoering speciaal hun antisemitische vrienden geaccrediteerd. Weinig mensen weten dit omdat journalisten van de Telegraaf Media Groep, het Nieuw Israëlitisch Weekblad en Thierry Baudet ongelofelijke leugenaars zijn.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus