U bent hier: Home / Adolf Hitler held Joden

Adolf Hitler held Joden

by J.L. de Kreek — last modified 18-07-2013 10:10
Opgeslagen onder:

Adolf Hitler was de held van Joden. Hij had zelf een Joodse achtergrond. Deed de best deze te verhullen. Hij is betaald door Joden. Hij is geïnspireerd door Joden. Het hakenkruis was een Joods symbool. Auschwitz was in bezit van Joden. De Tweede Wereldoorlog was een Joodse oorlog. De Holocaust is aangericht door Joden. Het antisemitisme is veroorzaakt door Joden. Omdat zij Palestina in bezit hebben willen zodat daar de Rothschild bankiers in de veronderstelde derde tempel geïnstalleerd worden kan als koninklijke familie van het Duizendjarig Nazirijk.

Joden zagen in Adolf Hitler de verlosser. Zoals deze in de heilige geschriften genoemd is. De leiding van de Nationaal Socialisten werkte diepgaand symbiotisch samen met de leiding van de Joden. Om de Zionistische zaak ten uitvoer te brengen. De Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk is dè vervulling van het Zionisme. Eichmann zag zichzelf als een echte Zionist. Joden bedriegen de wereldgemeenschap op existentieel bedreigende wijze. Joden waren de eerste bruinhemden in Duitsland. De propaganda van de Nationaal Socialisten is gebaseerd op wat de Zionisten zeiden. Ook zijn er significant minder dan zes miljoen Joden vermoord bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Joden bedreigen de magistratuur met serieus geweld om bovenstaande niet te herkennen en niet te erkennen. Dat doen ze onder andere in de strafzaak die zij op valse gronden hebben aangezwengeld tegen de eigenaar van Hetzuur.nl, Nazitruth.nl en Holocaustles.nl. Ver voor de Eerste Wereldoorlog fantaseerde de Joden over geweld tegen Turkije indien het niet mee zou werken aan de door de Zionisten bedachte Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk. De club Joden die zich als Zionisten zien zijn terroristen.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus