U bent hier: Home / Adolf Hitler óók herdacht

Adolf Hitler óók herdacht

by J.L. de Kreek — last modified 04-05-2014 06:00
Opgeslagen onder:

De oproep om de dodenherdenking zuiver te houden wordt erkend door ook de dood van de Joodse leider Adolf Hitler te gedenken. Hoewel hij zichzelf om het leven gebracht heeft nadat hij werd verraden door zijn Zionistische Amerikaanse vrienden, en niet per trein naar de offerplaats is getransporteerd, moet ook hij gezien worden als Holocaustslachtoffer. De machtsovername van Europa door de Amerikaanse Nazi's en het oprukken der Russen stond zijn leven in de weg.

Adolf Hitler heeft veel zo niet álles betekend voor Israël. Niet alleen moet Hitler gezien worden als oprichter. Ook heeft hij 'pünktlich' invulling gegeven aan de deportatie-contracten die hij onder dreiging van oorlog in 1933 met de Zionisten overeengekomen is. Dat Hitler ondanks de financiële en andere ondersteuning die hij van de Amerikaanse en Europese Askenazische elite ontving niet geslaagd is in de Holocaust op zes miljoen Joden, hebben de Zionisten hem nooit vergeven. Eichmann is ervoor geëxecuteerd.

Hitler word gezien als iemand in bezit van het Messiascomplex. Hitler zag zichzelf niet zonder aanleiding als verlosser. Joden hebben in Hitler altijd een zoete zaligmaker gezien. Volgens Joodse geleerden zijn er twee verlossers. De ene is Adolf Hitler. De ander moet nog verschijnen. Dus óók het sneuvelen van Adolf Hitler gedenken bij en tijdens de dodenherdenking is helemaal niet verkeerd. Hitler is ook Holocaustslachtoffer. Net als al die andere Joden. Iedereen weet dat de naam Hitler exclusief geassocieerd worden moet met vooraanstaande Joden. Niemand hoeft doekjes te winden om de Joodse achtergrond van de Führer.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus