U bent hier: Home / Adolf Hitler stichter Israël

Adolf Hitler stichter Israël

by J.L. de Kreek — last modified 28-03-2013 00:05
Opgeslagen onder:

In 1897 zette de Zionisten naar eigen zeggen de 'Endlösung der Judenfrage' op de internationaal politieke agenda. In 1929 betaalde Zionisten 29 miljoen aan Adolf Hitler om een desnoods gewelddadige revolutie in Europa te beginnen. Vrijdag 24 maart 1933 verklaren de Zionisten de oorlog aan Duitsland. Na deze oorlogsverklaring in juni 1933 sluit Adolf Hitler de 'Transfer Agreement' met de Zionistische leiders. De overeenkomst gaat over de deportatie van 50.000 Joden naar Palestina en betaling van honderd miljoen dollar in ruil voor het 'cancelen' van de oorlog van Zion tegen Duitsland. De overeenkomsten tussen de Zionisten en de Nazi's zijn in 1963 openbaar gemaakt.

Één van de grote schrijvers over deze samenwerking tussen de Zionisten en Adolf Hitler, wat ook de Haavara overeenkomst genoemd wordt, is Leni Brenner. In 2003 sprak Leni Brenner tijdens de inaugurale bijeenkomst van Jews Against Zionism, met zijn collega's Alice Coy, Haim Bresheeth and Roland Rance die Brenners's boek 51 Documents: Zionist Collaboration with the Nazis presenteerden. In zionistische kringen wordt Leni Brenner met de nek aangekeken. Dat in Nederland de Haavra overeenkomst niet onderwezen wordt is onder andere de schuld van het Centrum Informatie Documentatie Israël, het Meldpunt Discriminatie Internet, de Anne Frank Stichting, het Nederlands Instituut Voor Oorlogsdocumentatie, de Joodse Omroep en al die andere partijen die hun rol misbruikt hebben om de feiten aan het oog van het publiek ontrokken te houden.

Voorafgaande aan de Tweede Wereldoorlog hebben de Nazi's een medaille laten slaan waarin de collaboratie tussen de Zionisten en Nazi's bekrachtigd is. Deze medaille bezit aan de ene kant de Davidster, wat voor Joden geen relevant symbool is, en aan de andere kant de Swastika, wat grappig genoeg wel een Joods symbool is. In de rand de medaille is aan de ene kant de tekst Ein Nazi Fahrt Nach Palestina geslagen en aan de andere kant Und Er Zahlt Davon Im Angriff. Vertaald: een nazi reis naar Palestina en vertel er over in Angriff. Anfgriff was het NSB-blaadje van de Nazi's in Duitsland. Dat de Zionisten de grote daders zijn in verband met WOII en de Jodenvervolging van 1940-1945 staat thans reeds uitgebreid gedocumenteerd op Goede Nieuws.

 

De munt

 

De eigenaar van hetzuur.nl, holocaustles.nl en nazitruth.nl moet zich verantwoorden tegenover de strafrechter mede omdat Ronny Naftaniel van het CIDI aangifte gedaan heeft tegen deze persoon, die ook onderwijst dat er geen holocaust heeft plaatsgevonden en dat Auschwitz een Zionistische kamp was. De eigenaar van hetzuur.nl, holocaustles.nl en nazitruth.nl meldt Goede Nieuws dat Ronny Naftaniel een typische Nazi is zoals de Nazi altijd geweest zijn. Het Zionisme is van oudsher geen Joodse ideologie en gebaseerd op scheiding van rassen en een wereld-getto voor de Joden in Palestina. Feiten waarmee Ronny Naftaniel vanzelfsprekend bekend is dus hij zal volgens de eigenaar van hetzuur.nl, holocaustles.nl en nazitruth.nl de gekaatste bal knalhard terug kunnen verwachten.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus