U bent hier: Home / Adolf Hitler toffe gast!

Adolf Hitler toffe gast!

by J.L. de Kreek — last modified 12-05-2017 06:00
Opgeslagen onder:

In zijn tijd gezien was Adolf Hitler een toffe gast. Hij maakte zich sterk voor Duitsers in verdrukking. Hij hekelde het globalisme van Zion en gaf de Duitse economie een financiële injectie op kosten van Amerikaanse en Zionistische bankiers. Uit betrouwbare bron blijkt dat Adolf Hitler persoonlijk geen hekel had aan 'Ebenbürtige' Joden die trouw de Thora handhaven. Hitler maakte zich druk om de horden arme Joden uit Oost Europa die opgejaagd door de Zionistische leiders Duitsland overbevolkte.

Voorafgaande de Tweede Wereldoorlog is Duitsland overspoeld met Joodse vluchtelingen uit Oost Europa die op dreef zijn geraakt door de Jodenjacht van hun Zionistische leiders. Aan de pogroms in Oost Europa vooraf gingen brieven van journalist en Zionist Theodor Herzl naar het Russische bestuur om actieve medewerking aan de door hem gewenste finale oplossing van het jodenvraagstuk. Dat deze journalist al in 1895 de Holocaust bedacht heeft is een detail in de geschiedenis die niemand onder ogen komt. 

Hadden Adolf Hitler en de Britten geen foute Zionistische vrienden gehad dan was het nooit wat geworden met de Jodenvervolging van 1940-1945. De Zionisten hadden de antisemieten nodig voor de Holocaust. De Zionisten deden dat niet zelfs hoewel de bruutste beulen ongetwijfeld Zionistisch geïnspireerd zijn geweest. Heydrich en Eichmann werkte voor de Zionisten. Het hele Nazibestuur in Duitsland was geaccrediteerd door de Zionisten. De Zionisten hadden al in 1895 lijsten van Joden die konden creperen of 'uitverkoren' waren om Palestina te koloniseren.

De actualiteit wordt bepaald door historische feiten waarvan weinig mensen weet hebben omdat de wetenschap en het onderwijs en de journalistiek en de politiek nu eenmaal bestaan uit criminelen en geiten die elkaar na blaten. Alle literatuurlijsten ten spijt, niemand gaat inhoudelijk in op het zuiver antisemitisme van de Zionistische leiders sinds 1895 die van beroep journalisten of schrijvers waren en vandaag door Geert Wilders als helden worden gezien van wie de idealen de nationale en internationale dynamiek bepalen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus