U bent hier: Home / Adolf Hitler was Joods

Adolf Hitler was Joods

by J.L. de Kreek — last modified 17-03-2013 10:40
Opgeslagen onder:

Iedereen zal het er mee eens zijn dat wie opgenomen is in de 'Shoah Names Database' van Yad Vashem – 'World Center for Holocaust Research, Education, Documentation and Commemoration', joods is of een joodse achtergrond heeft. De naam Hitler komt in ieder geval twintig keer voor in deze database. Dit bewijst zonder meer dat Hitler een joodse naam is. Volgens historici zou de Fuhrer Adolf Hitler gezegd hebben: “mijn politieke tegenstanders mogen niet weten waar ik vandaan kom en wat mijn familiegeschiedenis is".

Hitler bezit dezelfde genetische achtergrond als de familie Rothschild waarvan één van de Duitse telgen de verwekker is van de vader van Adolf Hitler. Hitler is ook betaald door deze familie. In 1929 heeft hij 29 miljoen dollar van ze gekregen. De familie Rothschild was ook eigenaar van het concentratiekamp Auschwitz. Deze familie sponsort voorts de Knesset, het Israëlisch hogergerechtshof en de Verenigde Naties. De familie Rothschild is de familie die ook het financieel commando voert over de grote machten. Het is de familie die door de grote Zionistische leiders genoemd is als koninklijke familie van Groot Israël. Het is de familie die mede eigenaar is van de Federal reserve Banken en thans reeds honderden jaren de macht heeft over de geldstormen op aarde. Hitler is de exclusieve naam van prominente Asjkenazische Joden. Het is niet voor niks dat de grote Zionistische leider Jabotinsky schrijft dat de Tweede Wereldoorlog een Joodse oorlog was; en dat Joden zeggen dat de propaganda van de Nazi's gebaseerd is op wat de Zionisten zeiden.

Hitler_is_joods.jpg

 

Hitler_is_joods2.jpg

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus
Hitler een Jood
Dat de naam Hitler een Joodse naam is bewijzen ook de grafstenen op de Joodse begraafplaats te Boekarest:Dat Hitler een Joodse naam is wordt ook bewezen door die ene Adolf Hitler in Litauwen die 18 maart 1940 de Nazi autoriteiten in Polen in verlegenheid brengt met zijn naam. Volgens de Joodse krant in Zurich kreeg hij geen visum om naar huis te gaan want de gelijkenis van zijn naam met die van de Fuhrer veronderstelt het ridiculiseren van de Duitse Nazi leider.