U bent hier: Home / Adolf Hitler was Zionist

Adolf Hitler was Zionist

by J.L. de Kreek — last modified 31-10-2014 12:55
Opgeslagen onder:

“TODAY it seems to me providential that Fate should have chosen Braunau on the Inn as my birthplace” is misschien geen eerlijke vertaling van de eerste zin van Mein Kampf van Adolf Hitler, de geschiedenis voorafschaduwend is het de meest profetische zin ooit. Vrijdag 31 oktober 2014 wordt de Amsterdamse galeriehouder Michiel van Eyck vervolgd voor de verkoop van Mein Kampf van Hitler. Het boek wordt zelden zonder voorafgaande introducties gelezen. Nooit wordt verteld dat Adolf Hitler met hart en ziel de Heilige Zionistische Zaak diende.

Adolf Hitler was onmiskenbaar een Zionist. Hitler heeft een joodse achtergrond. Dat wordt een Ashkenazische achtergrond genoemd. De tekens “NAZI” zitten ouderwets in die groepsaanduiding gebakken alsof Jehova daarmee iets zeggen wil.  Het staat al een tijdje op hét Goede Nieuws™ genoteerd waaruit blijkt dat Hitler en/of zijn handlangers Zionistisch waren. Ook is hij betaald door leidende Ashkenazische families met tientallen miljoenen tegelijk. De grootvader van de laatste VS president Bush was manager van bancaire zaken van Adolf Hitler. Allemaal knalharde feiten.

Dat Adolf Hitler zijn antisemitisme geïnspireerd heeft op wat de Zionisten zeiden is ook een knalhard feit. De Joden zeggen het én het blijkt eenvoudig uit de Zionistische bibliotheek die aan Mein Kampf voorafging en die deels op www.jodenhaat.nl gedigitaliseerd is en waarin de Zionistische helden van Geert Wilders hun onvervalste antisemitisme, racisme en antidemocratische gedachtegoed ten toon spreiden. Dat de Officier van Justitie die de onschuldige Amsterdamse galeriehouder Michiel van Eyck vervolgt voor de verkoop van een historisch document niet bekend is met bovenstaande feiten komt omdat de Zionisten dreigen met 'dire consequences' wanneer de magistraten de historische feiten over Hitler en de innige samenwerking met de Zionisten erkennen.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus