U bent hier: Home / Advertentie bewijst joodscomplot

Advertentie bewijst joodscomplot

by J.L. de Kreek — last modified 27-07-2014 13:35
Opgeslagen onder:

Opperrabbijn Binyomin Jacobs kreeg drie keien tegen zijn glazen deur. Hij heeft dubbel glas. Die konden de stenen niet tegenhouden. Hij neemt de ramengooiers niet eens zo veel kwalijk. Ze zijn volgens de rabbijn in Trouw een product van hun opvoeding. In de Tweede Wereldoorlog waren hier geen Marokkanen, zegt de rabbijn. Het waren Nederlandse politieagenten die Joden uit hun huizen haalden. Ook zegt de rabbijn dat hij niet zegt dat antizionisme hetzelfde is als antisemitisme. Volgens de rabbijn ligt het dicht bij elkaar. Zoveel leugens van een rabbijn in een enkel interview is moeilijk te gedogen.

De politieagenten die Joden uit hun huizen haalde zijn door de politiek der Zionisten daartoe gebracht. De rabbijn weet dit, alleen opperrabbijn Binyomin Jacobs is mogelijk een van de rabbijnen die in Adolf Hitler de eerste Joodse verlosser ziet. De Jodenvervolging zoals dat vorm heeft gekregen in 1940-1945 is in 1897 gestart bij en tijdens het Eerste Zionistische Congres te Basel 29-31 augustus 1897. De niet gekozen Zionisten ontbonden de mensenrechten voor de Joden en kwalificeerde hen als bij meerderheid een volk van verachtte bedelaars. De hele geschiedenis daarover staat op www.joodscomplot.nl

 

Dat dit complot ook echt een complot is en niet een conspiracy theorie van Aluhoedjes of doorgewinterde antisemieten wordt bewezen door een bijna pagina grote advertentie in Der Angriff van Joseph Goebbels. Uit die advertentie blijkt onmiskenbaar de symbiose tussen joden en het nazisme. Dat kan niet alleen uit die advertentie blijken, het blijkt ook uit een munt die op gezag van Goebbels geslagen is. Ook blijkt het uit de overeenkomsten die gesloten zijn tussen de joodse leiding en het nazibestuur. De Jodenvervolging van 1940-1945 is een initiatief van rabbijnen als Binyomin Jacobs en andere joden om het joodse volk op te drijven naar het veronderstelde beloofde land.

 

Dat deze hang van joden naar bestuur over Palestina compleet en volledig in strijd is met de joodse wetten en tradities die opperrabbijn Binyomin Jacobs behoort te respecteren vertelt de rabbijn niet. De joodse leiders willen graag een wereld vol antisemitisme omdat joden anders assimileren en emanciperen in de Diaspora zoals Gd dat bedoeld heeft. Dat is tegen het zere been van bepaalde joden die zichzelf willen verrijken en Palestina in bezit willen hebben ten koste van de levensvreugde van de joden in de Diaspora. Opperrabbijn Binyomin Jacobs lokt de stenen tegen zijn ruiten zelf uit.

 

Antizionisme is geen antisemitisme. De Zionisten zijn de grote antisemieten omdat zij de Diaspora met politiek en maatschappelijke middelen revisioneren. Vroeger voor de Franse Revolutie waren de katholieken de grote Diaspora revisionisten. Door de mensenrechten en democratie van de Franse Revolutie raakte de kerk macht kwijt. De Zionisten namen het antisemitische stokje over van de katholieken. Om de bewoners van de joodse getto's die gemanaged werden door onder andere de familie Rothschild en Baron von Hirsch collectief en individueel te verkassen naar het wereld-getto in Israël kozen de Zionisten voor de 'Endlösung der Judenfrage'.

 

Uitgevoerd door Hitler en de politie, gefiatteerd en betaald door de Zionisten. De grootvader van Lodewijk Asscher was een van de opdrachtgevers van de deportaties van de Nederlandse joden. Na de oorlog liegen de joden zich een slag in de rondte om de eigen schuld aan de eigen massamoorden op de broeders en zusters in de doofpot te houden. Vandaag bedreigen ze de rechtspraak met 'dire consequences' als het bovenstaande feiten herkent en/of erkent. De opperrabbijn moet zichzelf corrigeren anders loopt hij kans wegens deelname aan het terrorisme van de joodse maffia in de cel te belanden.

 

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus