U bent hier: Home / Advocaat Forum Voor Democratie eert Jodenjager

Advocaat Forum Voor Democratie eert Jodenjager

by J.L. de Kreek — last modified 15-02-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Christiaan Alberdingk Thijm is de advocaat van Forum Voor Democratie van Thierry Baudet. Aanstaande vrijdag dient het kort geding van FVD tegen de NOS omdat Thierry Baudet ook in beeld wil met het lijsttrekkersdebat. Het advocatenkantoor van Christiaan Alberdingk Thijm is vernoemd naar een prominente Amerikaanse Jodenjager, Louis Brandeis. Vroeger noemde Christiaan Alberdingk Thijm zijn kantoor SOLV wat een minder beladen aanduiding is.

Op de site van Bureau Brandeis staat een jubel verhaal over de kwaliteiten van jurist en rechter Louis Brandeis. Dat Louis Brandeis een prominente Zionistische leider was kan iedereen op internet lezen. Ook kan iedereen op internet lezen dat de Zionisten overal ter wereld de grote initiators zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Meeste mensen krijgen deze feiten niet onderwezen op school omdat het onderwijs corrupt is en journalisten van onder andere het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf betrokken zijn bij het terrorisme der Zionisten. 

De feiten zijn jaren geleden ontdekt bij en tijdens onderzoek naar de grondslagen van de gewapende en gewelddadige Jihad. Er is zelfs over geprocedeerd omdat de Zionisten sites die gemaakt is rond dit thema niet accepteren en Zionisten in het algemeen de vrije meningsuiting vergaand willen beperken. Dat de Zionisten schijt hebben aan democratie en mensenrechten en dan vooral schijt hebben aan gelijke behandeling van Joden blijkt uit de talrijke Zionistische documenten die Louis Brandeis gekend moet hebben in zijn tijd. 

Tegenwoordig staan deze documenten integraal op www.holocaustles.nl. Met daarbij tekst en uitleg wat die documenten allemaal betekenen want de documenten zijn in het Duits en Engels. Deze vreemde talen zullen niet moeilijk zijn voor advocaat Christiaan Alberdingk Thijm want hij is een getalenteerd jurist die een nodig woordje over de grens spreken zal. Waarom Christiaan Alberdingk Thijm zijn kantoor vernoemd heeft naar een prominente Jodenjager valt niet te zeggen. Misschien is het naïviteit of een diepliggende behoefte het antisemitisme en terrorisme der Zionisten met de mantel der liefde te bedekken.

Van de cliënt Forum Voor Democratie van Christiaan Alberdingk Thijm is bekend dat het Zionisme ondersteunt en dat leider Baudet zich mogelijk schuldig heeft gemaakt aan bedrog in verband met het Raadgevend referendum over het associatieverdrag met Oekraïne. Ook imponeert Thierry Baudet van Forum Voor Democratie als iemand die zijn volle steun geeft aan “the complete realisation of the ideals of Herzl and Jabotinsky waaronder 'the Great Reconstruction' of 'the Great Revision' en dus een finale Holocaust. De Zionistische vrienden van Brandeis bedreigen de Rechtspraak met afschrikwekkende consequenties om de schuld van de Zionisten aan de Holocaust te verzwijgen. Blijkens de foto van Christiaan Alberdingk Thijm op zijn site krijgt hij al een kaal kopje.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus