U bent hier: Home / Advocaat naait seksrabbijn

Advocaat naait seksrabbijn

by J.L. de Kreek — last modified 12-02-2015 14:35
Opgeslagen onder:

De van aanranding verdachte 'seksrabbijn' Eliezer Berland (77) kan en mag zich genaaid voelen door zijn advocaat. De rechtshulp van deze advocaat aan de rabbijn deugt voor geen meter, hangt van los zand aan elkaar en draagt bij aan de ontmenselijking van Joden in het algemeen. Joden mogen nóóit worden uitgeleverd aan Israël. In tegen stelling tot wat de meeste mensen denken is Israël geen Joodse staat en worden Joden op aarde door deze staat geheel of gedeeltelijk vernietigd.

De muntDe oprichters van Israël zijn de kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah. Hun snode plannen hebben zij reeds in 1897 bedacht, toen zij in 1897 ondemocratisch bepaald de mensenrechten voor de Joden ontbonden. De bedoeling van Israël is alle Joden definitief te vernietigen en wereldmacht te vestigen voor het Duizendjarig nazirijk. De bewijzen van deze waarneming blijken uit de talrijke authentieke documenten van de handen van de helden van Geert Wilders, en Der Angriff van Goebbels. 

De Zionisten waren op nazi-reis naar Palestina. De Zionisten bedachten het Jodenprobleem en de totale oplossing, zij regelde de treinen en installeerde transitcentra, zij lieten de Joden zelf betalen en accrediteerde de antisemieten om de massa te controleren. Nu zijn Joden in Israël het leven niet zeker en zijn zij beroofd van hun fundamentele rechten. Zij worden verplicht te dienen in het leger van Satan en agressie te gebruiken. Wanneer Joden in Israël opkomen voor hun rechten gewoon Jood te zijn worden ze neergeslagen.

Israël is het wereldgetto wat de Zionisten innig samenwerkend met het bureau van Adolf Hitler en de SS gebouwd hebben. Israël is nog niet tevreden en wil meer. De mensen die Israël besturen hebben het Zionistisch oogmerk alle minderheden te separeren om te beginnen met de Joden en ze te laten creperen in de Hel van Meggdio. Daarom al die agressie in het Midden Oosten. Veroorzaakt door Zionisten. Net als de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging de schuld is van de Zionisten.

De Zionisten en niemand dan de Zionisten en daarmee de Israëlische Staat leggen het fundament voor antisemitisme, fascisme, nazisme, apartheid, racisme en anderszins oneerlijke behandeling van Joden waar ook ter wereld. Juist om een eind te maken aan Joden op aarde. Iedereen in de waanplaatsend dat Israël iets te maken heeft met Joden of dat daarin een sprankje Joodse geest gehuisvest is. Israël is volledig in strijd met het Jodendom en heeft het gezag over verdachte 'seksrabbijn' Eliezer Berland (77) middels internationale misdrijven, (dreigen met) terrorisme en andere onrechtmatige agressie tegen Joden en anderen onbevoegd verkregen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus