U bent hier: Home / Afgeslacht door Israël

Afgeslacht door Israël

by J.L. de Kreek — last modified 17-05-2013 14:15
Opgeslagen onder:

Meer dan drie miljoen Joden zijn tijdens de tweede wereldoorlog gruwelijk afgeslacht door de bestuurlijke lichamen van Israël. Toen nog staat zonder grondgebied op weg naar de onafhankelijkheid in 1948. Een zorgvuldig, goed voorbereid plan waarvan de eerste officiële handelingen plaatsvinden bij en tijdens het Eerste Zionistische Congres te Basel 29-13 augustus 1897. Toen hebben de Zionisten de mensenrechtten voor alle Joden ontbonden omdat zij volgens de Zionisten bij meerderheid uit een volk van verachtte bedelaars bestonden.

Vandaag onderdrukt Israël dagelijks de Joden en worden zij opgedreven en vermoord door Israël. Veel Palestijnse gezinnen die dagelijks lijden aan door Israël veroorzaakte ontberingen zijn van oorsprong Joden die zich hebben bekeerd tot de Islam. Israël heeft daar geen oog voor omdat Israël nooit oog gehad heeft voor Joden. Israël is altijd gericht geweest op de verrijking van enkele Joodse leiders die vroeger de slavendrijvers en ghettohouders waren, en het verdrijven van de Joden uit Europa op overigens ouderwets Katholieke wijze.

Het wordt niet onderwezen door Israël omdat het er geen belang bij heeft dat het publiek bekend is met het feit dat de Zionisten de grote schuldigen zijn aan de Jodenvervolging van 1940-1945. Honderdtienduizend Nederlandse Joden hebben geen kans gehad en zijn makkelijk afgevoerd omdat Hitler zijn afspraken met de Amerikaanse Joodse leiding over het deporteren van de Europese Joden 'pünktlich' nakwam. De Zionisten hebben ruimschoots geprofiteerd van de Duitse 'gründlichkeit' en het feit dat de Duitse overheid zich richtte naar de wil van de Zionisten om de Joden uit te drijven naar wereld-ghetto Israël.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus