U bent hier: Home / Afrekenen met Israël

Afrekenen met Israël

by J.L. de Kreek — last modified 07-02-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Nederland, de wereld en Europa moeten afrekenen met Israël. Het land bestond als een Nato zonder grondgebied reeds ondemocratisch door de Zionisten bepaald in 1897. De over grote meerderheid der Joden in Europa was tegen of ronduit anti-Zionist. Zionistische partijen haalde amper stemmen. Joden waren net als de Duitsers onderdaan van het Germaanse volk in Europa. De leiders van Israël bepaalde in 1897 dat de mensenrechten voor de Joden ontbonden zijn. Ook verklaarde zij dat Joden bij meerderheid een volk van verachtte bedelaars zijn. De Beer was los.

Theodore Herzl is de grote man die in 1895 het initiatief genomen heeft tot de Jodenvervolging van 1940-1945. Sommige projecten kosten tijd. Herzl wist dat donders goed en verwachtte ook eerst succes in de periode ruim veertig jaar later die de Tweede Wereldoorlog is gaan heten. Israël is het land van de mensen die vroeger ook de slavendrijvers waren. Racisten. Nazi's. Fascisten. Separatisten. Zij willen Israël als wereld-ghetto voor de Joden. Joden hebben niks met Israël. Joden zijn gedesinteresseerd in een Joodse Staat. Joden hebben belang bij assimileren en emanciperen in de Diaspora.

De Zionisten en kapitaalkrachtige Ashkenazische Joden zijn altijd de grote tegenstanders van assimilerende en emanciperende Joden geweest omdat deze Joden en Zionisten de erfgenamen zijn van het ouderwetse Romeinse Rijk waarvan de keizer tevens de koning van de Joden was. De Zionisten en kapitalistische Asjkenazim voeren de oude Romeinse strijd tegen de Joden zoals de Romeinen ook de Joden bij Yodefet en Massada bestreden. Zij zingen het zelf in hún heimat lied: Shir Betar. Israël leverde de eerste Bruinhemden. Hitler en de Nazi's waren in Israëlische krijgsdienst. Gekocht door Asjkenazim. Geïnspireerd door Zionisme.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus