U bent hier: Home / Afrekenen met Wilders

Afrekenen met Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 05-02-2015 09:45
Opgeslagen onder:

In rap tempo wordt afgerekend met Geert Wilders persoonlijk. Hijzelf maakt het noodzakelijk dat hij nooit meer vrij komt en voortaan altijd in de gevangenis of een TBS-instelling verblijft zonder kans op terugkeer in de samenleving. Dat moet natuurlijk juridisch allemaal dik in orde zijn anders wordt er een flater geslagen. Dat Geert Wilders schuld heeft aan de verhoogde terreurdreiging blijkt makkelijk uit de openbare rapporten van de NCTb, MIVD en AIVD. Op grond van Kamerstukken kan het vermoed worden. Voor weldenkende mensen is het vanzelfsprekend.

Leden van de Nederlandse krijgsmacht zijn op missie in moslimlanden om te stabiliseren. Dat iedereen in Afghanistan gewoon als elk ander mens in Europa boodschappen kan doen en een hapje eten kan of een drankje drinken op een terras aan de straat of op het plein. Dat er naar school gegaan worden kan zonder het risico van een aanslag. Dat er respect is voor de mensenrechten. Daarvoor zijn leden van de Nederlandse krijgsmacht op missie in moslimlanden. Dat houdt zonder meer respect voor de Islam in.

Wilders die zegt al jaren te waarschuwen voor de gewelddadige Jihad braakt zijn negativiteit over de Islam, koran, profeet en arabieren uit over de moslimlanden waar de Nederlandse militairen hun goede werk doen. Dat werk wordt bemoeilijk door de negativiteit van Wilders. Door Wilders denkt de vijand bij en tijdens gewapend conflict in moslimlanden dat leden van de Nederlandse krijgsmacht daar zijn om onrechtmatig oorlog te voeren en een eind aan de Islam te maken - en vallen dus genadeloos hard aan tot en met Charlie Hebdo aan toe.

Nu is het zeker dat ISIS optrekt naar het bureau van Pritt van Geen Stijl en de tafel van de Wereld Draait Door. Daarover hoeft niemand te twijfelen. Nederland is door schuld van Wilders voorkeursdoelwit van de gewapende Jihad, dwars door Frankrijk en België rukt de Jihadist op met wapens en burgerkleding. Een mes is voldoende. Gevangenen worden in een kooi levend verbrand. Als wraak voor Fallujah, alsof het Nagasaki geweest is. Dat is het ook. Atoommunitie is gebruikt om de Arabieren in Irak te vernietigen. De discriminatie van Wilders is bewijs van zijn opzet tot genocide.

Geavanceerde atoommunitie want niemand heeft de 'mushroom cloud' gezien. Is ook niet nodig voor een functioneel atoomwapen. De fall-out kan ook zonder de beruchte atoomexplosie geleverd worden door excessief granaten van kernafval te gebruiken. Gelukkig heeft Nederland deze granaten niet. Het is munitie waarover de bondgenoten beschikken en waarvan de dodelijke dosis-effect-relatie bij alle Nederlandse politici algemeen bekend en geaccepteerd is. Toch is er geen verbod op gebruik van die munitie bedongen bij en tijdens de onderhandeling van Balkenende en Jaap de Hoop Scheffer over de deelname van Nederland aan de internationale misdrijven van Bush en Blair.

Dat heel weinig mensen maart 2003 wisten dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen ingestort kunnen zijn, houdt niet in dat de oorlog in Irak niet illegaal is. De aanslagen in de VS rechtvaardigen de inval in Irak niet. Zelfs niet als Saddam Hussein dat zelf had bevolen. Oog om oog, tand om tand is wat anders dan verwoesting van het hele land en het vermoorden van meer dan ander half miljoen mensen. Saddam Hussein was niet betrokken. Saddam Hussein had geen massa vernietigingswapens. Er is geen enkele goede grond geweest om Irak binnen te vallen. Irak was stabiel. 'Containment' is dan het buzzwoord waarmee verder gekomen wordt.

De VN veiligheidsinspecteurs waren ver, heel ver gekomen. Iedereen wist en kon weten dat Irak geen 'clear and present danger' was, iedereen stond erbij en de hele Nederlandse media roffelde hard de oorlogsdrum mee. Wat was iedereen oorlogsgeil! Ook het geweld in Libië en Afghanistan, Hoorn van Afrika slaat nergens op. De aanslagen in de Verenigde Staten moesten gewroken worden middels het internationaal strafrecht. Met officiële opsporing en vervolgingsbevelen. Getoetst door de onafhankelijke rechtspraak. Niet een exclusieve militaire exercitie van de VS en bondgenoten die doen alsof zij de waarheid in pacht hebben. Dat hebben bondgenoten niet. Die voeren oorlog op basis van de collectieve door Wilders & gevoede waan over de vijand. Ook Geen Stijl erkent dat Wilders schuld heeft aan het sneuvelen van Mark Schouwink en Dennis van Uhm. Als dank zwijgt het er over en geeft het de handlangers van Wilders een extra platform op de meest besproken blog van Nederland.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus