U bent hier: Home / Afshin Ellian bedreigen

Afshin Ellian bedreigen

by J.L. de Kreek — last modified 04-10-2013 13:55
Opgeslagen onder:

Als er van iemand de buik vol is, is het van Afshin Ellian: de hypocriete columnist van de fascistisch haatblog Elsevier.nl. Iedereen die voor Elsevier werkt is verdacht. Bij Afshin Ellian wegen zijn publicaties extra zwaar omdat hij zich erop voorstaat rechtsgeleerde te zijn en zelfs expert in het internationaal publiekrecht en rechtsfilosofie.

Afshin Ellian ondersteunt met zijn boodschappen de radicale Christenheid, inclusief de gewelddadige Geert Wilders, bij en tijdens de oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Islamitische landen en aanslagen op de rechtsstaat. Ook de kleinschalige genocide in Nederland op Islamitische kinderen uitgevoerd door het Leger des Heils wordt niet herkend door jurist en expert internationaal publiekrecht Afshin Ellian.

Afshin Ellian voert zijn eigen zieke Jihad tegen Iran en de Islam, daarbij bedient hij zich van de middelen en argumenten van de Christenheid en het Zionisme. Ook geeft Afshin Ellian gelegenheid aan de Holocaustfraude van de Zionisten door als academicus dat bedrog niet aan de orde te stellen. Afshin Ellian is waarschijnlijk zeer ernstig ziek.

Afshin Ellian heeft het norm- en historischbesef van een geit. Blogt voor rabiaat rechts en is te hooghartig, arrogant en hypocriet voor worden. Een jihad met proportionele middelen tegen deze hardhoofdige querulant is meer dan gerechtvaardigd. Hij hoort ontheven te worden van zijn onderwijstaken. Feitelijk hoort hij net als de rest van Elsvier strafrechtelijk vervolgd te worden in verband met het ondersteunen van de meest liederlijke misdrijven sinds de Tweede Wereldoorlog.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus