U bent hier: Home / BEWIJS: agenda Zion terroristisch

BEWIJS: agenda Zion terroristisch

by J.L. de Kreek — last modified 13-12-2013 13:55
Opgeslagen onder:

Onder luid applaus roept de Amerikaans Joodse miljardair Sheldon Adelson in de Yeshiva University, de Amerikaanse overheid op een atoombom op Iran te gooien. Adelson is republikein. Ook propageert hij dat de Holocaust bevorderd is omdat de Britten de zogenoemde 'white papers' wilde ondertekenen waarmee de toestroom van Joden uit Europa naar Palestina vertraagde zou worden. Sheldon Adelson vertelt niemand dat de Zionisten op soortgelijke wijze reeds in 1897 de mensenrechten voor de Joden ontbonden en hen een volk van verachtte bedelaars noemde.

De oproep van de Joodse miljardair Sheldon Adelson om een atoombom op Iran te gooien valt samen met bedreigingen van Nederlandse Zionisten aan het adres van bestuur en rechtspraak om niet te herkennen of erkennen dat a) de Holocaust een zieke HOAX is en b) dat de Zionisten de grote beramers, betalers en planners van de Tweede Wereldoorlog en Shoah zijn. Het bombardement op Rotterdam en de deportatie van de 110.000 Nederlandse Joden is betaald door Amerikanen als Sheldon Adelson. Hitler, Eichmann en andere Nazi-leiders waren allemaal Zionisten.

Wat Sheldon Adelson ook niemand vertelt is dat de Zionisten zich direct per 1897 militair organiseerde juist om de minderheden in de wereld te scheiden van de rest, om te beginnen met de Joden in Europa. De idee van het deporteren van Joden met goederenwagons en de idee van 'lebensraum' en slavernij en kampen en antisemieten die alles verzorgen komt allemaal uit het brein van de grote Zionistische leiders Herzl, Nordau en Jabotinsky die ondersteund zijn door de kapitaalkrachtige voorgangers van Sheldon Adelson.

Obama wil diplomatieke betrekkingen met Iran. Iran ontkent de Holocaust. Wat overigens terecht is en ruim voldoende bewezen staat op Bureau Holocaustfraude. De authentieke Joden komen oorspronkelijk uit Iran. Authentieke Joden zijn geen Zionisten en hebben altijd goede betrekkingen gehouden met Iran. Authentieke Joden leven liever in de Diaspora in Iran dan in wereld-getto Israël. Sheldon Adelson is functioneel helemaal geen Jood. Hij heeft dezelfde of soortgelijke komaf als Adolf Hitler. Joden noemen hem een Ashkenazim. De tekens NAZI zitten reeds van oudsher in deze Joodse groepsaanduiding gebakken.

Sheldon Adelson is een Nazi op herhaling. Hij maakt mogelijk deel uit van het buiten parlementaire consortium van civilisten en ambtenaren wat samen met de Rockefellers preludeert op een naderend apocalyptisch tijdperk waarbij zij uiteindelijk ten behoeve van een 'corporate oligargy' de wereldmacht verwerven. De Zionisten 'mean business' verklaart Sheldon Adelson. Daarom schrijven zij reeds sinds 1895 internationaal in hun kranten en tijdschriften dat de Joden uit Europa verdreven moeten worden. De Zionisten zijn de uitvinders van de 'Endlösung der Judefrage'.

Daarom hebben Zionisten Hitler betaald. De Zionisten hebben gestreden om Palestina voor zichzelf te krijgen uit kapitalistisch opportunisme. Juist om materieel van de deportatie van de Joden uit Europa te profiteren. Het economische achterland met Azië was voor de Zionisten een belangrijke reden om de Joden uit Europa te verdrijven ten behoeve van de kolonisatie van Palestina. De terroristische voorgeschiedenis der Zionisten met diverse bedreigingen aan het adres van Turkey en Europese landen om de Joden te vervolgen, de oorlogsverklaring aan Duitsland 23 maart 1933 om het te vernietigen, het liegen over de Holocaust, het dreigen met een atoombom op Iran is meer dan voldoend bewijs dat aan het bedreigen door de Nederlandse Zionisten van bestuur en rechtspraak met 'dire consequences' wanneer de waarheid van de feiten erkend of erkend wordt ook het terroristisch oogmerk van Zion ten grondslag ligt.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus